PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108194
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

ulubiony wątek

ocenił(a) serial na 8

Jaki jest Wasz ulubiony wątek,lub intryga ze wszystkich sezonów?mnie osobiście najbardziej podoba i ujmuje za serce wątek z 5 sezonu jak Blair oznajmiła Chuckowi że jest w ciąży i ten po jej wyjściu położył się,przyszedł do niego jego pies...i ta łza na jego policzku....cudna scena...

ocenił(a) serial na 10
Liwkaaa

Chodzi Ci dokładnie o jakiś wątek, czy o ulubioną scenę?
Jeśli scena to bezapelacyjnie ta z paryskiego dworca- pięknie gra Leighton i Eda, piękna muzyka, piękne stroje, piękne słowa, piękne uczucia. Nie dodam nic więcej :)
To taki mój number 1.

ocenił(a) serial na 8
maarzenaah

może być scena,jak najbardziej...zgadzam się również co do tej twojej sceny...naprawde pięknie wyglądali..

ocenił(a) serial na 9
Liwkaaa

Wyraz twarzy Blair kiedy myślała że Louis jest księciem i jechała z nim samochodem siędząc z przodu a Serena z tyłu z jego kierowcą :) Nie do zapomnienia

ocenił(a) serial na 10
MySecretLifeLove

Blair i Chuck w 1x07, taki początek pięknej miłości <3

ocenił(a) serial na 10
patii12

hahaha zgadzam się w 100 %. To scena wszech czasów !!! Od niej wszystko się zaczęło. (wszystko czyli Chair, cudowni są) Jeszcze trzeba wspomnieć o tej, w której Chuck po raz pierwszy mówi Blair że ją kocha! Dobra co będę ukrywała ...praktycznie każda scena z Chair jest moją ulubioną sceną /wątkiem z serialu! Jedyna której nie mogę znieść to ta w której Dan przerywa zaręczyny C i Blair dowiaduje sie o incydencie z Małą Jenny.(uhhh)