Czy będzie 4 sezon? Bo oglądam chyba już dlatego, ze nie lubię przerywać w połowie, ale mam cichą nadzieję że ten sezon będzie ostatni. Były już gdzieś jakieś informacje na ten temat?
Przyłączam się do pytania, to co się teraz dzieje to porażka totalna i dlatego że nie lubię przerywać w połowie nadal to oglądam. Oby to był ostatni sezon...
Jeszcze nic nie wiadomo. Stacja ciągle się waha. Pomimo kolosalnego spadku oglądalności (obecnie ok 3mln), to serial chyba i tak przynosi zyski ze względu na to, że pierwsze 2 serie to był spory sukces a 3 poza zwykłą emisją w TV radzi sobie ponoć nieźle (sprzedaż zagraniczna, nagrywarki, platformy internetowe), więc ciężko powiedzieć. Ale jeżeli na 3 odcinki przed końcem 3 serii jeszcze nie ma decyzji, to strasznie źle to wróży, bo albo wymyślą zakończenie na kolanie, albo zamówią 4 serię, która będzie rozwleczona na 13 odcinków... Tak naprawdę, gdyby ten serial był bardziej skondensowany i miał jakieś 6-8 odcinków na sezon, to jego odbiór byłby znacznie lepszy. Pewnie będzie wiadomo coś za jakiś tydzień, dwa albo jeszcze gorzej zrobią zakończenie typu "może być finał serialu albo serii" i przez parę miesięcy będzie cisza....
Już gdzieś było, że będzie 4 sezon i że na szczęście będzie on ostatni i wszystko wyjaśni.
Oj, raczej to nie jest jeszcze pewne. Czytałem na zagranicznym portalu wiadomość sprzed tygodnia i dalej nic nie jest pewne. Przed 3 serią było mówione, że to ona będzie ostatnia. Tak samo miało być po 2, ale oglądalność dalej, jak na okres letni była wysoka, więc pewnie się nie spodziewali... Jeżeli nawet miałby być, to oby 7-8 odcinków.
A ja gdzieś czytałam, że mają dużą oglądalność ale nie chcą przeciągać, bo "co za dużo..." itp. No cóż zobaczymy jak będzie i trzymajmy kciuki żeby tym razem była to prawda:)
Akurat "co za dużo.." do telewizji się nie odnosi :P A już na pewno nie do telewizji ogólnodostępnych. Obecnie oglądalność znów poszła w górę nieco, ale w środku tej serii było ok 3,5 mln,co przy wynikach z pierwszych 2 serii, to i tak bardzo słaby wynik. Ale, z racji tego, że to już 3 seria, to mogą sobie pozwolić, bo stratni na pewno nie są. Wszystko pewnie będzie zależało od oglądalności ostatnich 2 odcinków na to wygląda.