PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=555086}

Pod kopułą

Under the Dome
2013 - 2015
6,6 26 tys. ocen
6,6 10 1 26371
4,3 3 krytyków
Pod kopułą
powrót do forum serialu Pod kopułą

Czy to już koniec?

użytkownik usunięty

Witam,
czy jest możliwość, że nie będzie trzeciego sezonu? Taka informacja byłaby dla mnie ogromną ulgą,
bo aktualnie oglądam tylko dlatego, że oglądałem od początku i jestem ciekaw jak serial może się
skończyć.

Nie ukrywajmy, że o ile sezon pierwszy był ok, to z drugim już tak nie jest. Dlatego też czekam na
info, że jeszcze kilka odcinków i koniec :)

ocenił(a) serial na 6

A ja mam odwrotnie :) Jak 1 serię oglądałam z sentymentu dla twórczości Kinga to 2 seria zrobiła się znacznie ciekawsza i chętnie oglądam każdy odcinek :)

ocenił(a) serial na 6
ankess

Mam dokładnie to samo :) w 1s porównywałam co było, a co nie było zgodne z książki i nieścisłości mnie irytowały. Kiedy całkiem odeszli od tego co jest w książce zostawiając tylko kopułę i nazwiska bohaterów, a całą resztę dodając od siebie, dla mnie zrobiło się ciekawiej. Książka Kinga była fajna, ale zakończenie było beznadziejne. Tutaj - zobaczymy jak wyjdzie :)

A co do 3s - moim zdaniem będzie, mimo że wyniki oglądalności są gorsze niż rok temu, to nadal zadowalające.

ankess

Mam podobne odczucia - s2 pozytywnie mnie rozczarował, hyhy ^^

ocenił(a) serial na 6
ankess

również jestem zdania, że s2 jest lepszy od s1.. jest dużo ciekawiej i generalnie bez zamulających odcinków.. a finał s2 jakikolwiek by nie był na pewno będzie lepszy od finału s1 - po prostu nie wyobrażam sobie, by można coś spieprzyć jeszcze bardziej od finału I sezonu ;-]

Nikt cie nie zmusza do oglądania , więc po co ten idiotyczny komentarz ? daj innym oglądać w spokoju którym się to podoba .

Marko81

Ciebie nikt nie zmusza do czytania tego czy tamtego komentarza, więc po co TEN idiotyczny komentarz? Daj innym w spokoju poczytać sobie opinie innych osób.

bardzo inteligentne...

Również nie podoba mi się jak twórcy "popłynęli" w drugim sezonie, ale liczę na trzeci sezon, który będzie trzymał poziom.

ocenił(a) serial na 8

Po obejrzeniu 10 odcinka już mogę wywnioskować dlaczego w ogóle powstała kopuła. Przede wszystkim żeby chronić obywateli Chester's Mill przed ludźmi z zewnątrz(Panami w czerni czy jak ich tam zwą). Po zrzuceniu jaja w przepaść przejścia się zamknęły po to by nikt nie przeszedł do świata zewnętrznego(podejrzewam, że będą się tam dziać jakieś złe rzeczy). Zadaniem klosza jest ochrona mieszkańców. Zresztą chyba słyszeliście dużo dialogów typu "a może kopuła jest po to by nas chronić". W tym względzie serial wyprzedza książkę. Jest to dużo lepsze wyjaśnienie powstania klosza niż wersja Kingowsk'a. Nie będę zdradzał szczegółów. Ci co są ciekawi niech przeczytają książkę.

robcio26

To, że ona miała chronić mieszkańców, to można się było domyśleć już na samym początku. Ale ja nadal nie rozumiem jednego - dlaczego wybór padł właśnie na to miasto i na tych ludzi? Jest to jakoś wyjaśnione w książce?

ocenił(a) serial na 3

nic specjalnego, najsłabszy serial jaki do tej pory ogladalem

ocenił(a) serial na 5

sezon 2 znacznie lepszy i ciekawszy

ocenił(a) serial na 2

Niestety serial okazał się dość słaby już po paru odcinkach i gdybym wiedział że będzie 2 to pewnie bym zakończył przy 4-5 odcinku pierwszego sezonu niestety drugi sezon nie zachwyca a wręcz przeciwnie i oby nie powstał 3

ocenił(a) serial na 7

Sezon pierwszy na początku był ok potem było coraz gorzej drugi moim zdaniem jest o wiele lepszy zaczyna przypominać mi lost .

i jak? wiadomo coś na temat 3 sezonu? bo za 5 dni finał drugiego.

GoHome

Finał był już dawno i tak, powstanie trzeci sezon.

ocenił(a) serial na 7

Moim zdaniem to drugi sezon pokazał potencjał serialu i musi być trzeci sezon.