PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=555086}

Pod kopułą

Under the Dome
2013 - 2015
6,6 26 tys. ocen
6,6 10 1 26263
4,3 3 krytyków
Pod kopułą
powrót do forum serialu Pod kopułą

Policjantka Linda

ocenił(a) serial na 6

Nie wiem jak wy, ale czy tylko mi się zdaje że ta policjantka to najbardziej tępa osoba pod całą
kopułą? I przez to irytuje mnie bardziej od Big Jima. Bo głupoty nie zdzierżę bardziej od chamstwa.

Przecież w 13. odcinku Big Jim sam mówił przez radio policyjne do Julii. Nie dało to Lindzie do
myślenia, że skoro ona żyje to jednak Big Jim coś kręci? Jest bardziej irytująca od Sookie z True
Blooda. :P

ocenił(a) serial na 10
Fibius

Ona jest niedoświadczona, niedociekliwa itp Dlatego Duke nie awansował jej nigdy na zastępcę szeryfa - jest zbyt ufna.

ocenił(a) serial na 5
Fibius

W pełni się zgadzam.

ocenił(a) serial na 6
Fibius

Ja tam lubie Sookie, zarąbista jest :) gdyby nie Ona, Pam i może Eric to tego serialu bym chyba już od dawna nie oglądał xd Kiedyś Jessica też była spoko, no ale kończe już spam na ten temat.

Też uważam, że Linda jest niezbyt rozgarnięta, ale czemu miała by nie ufać Jimowi? Z wiadomością było proste:
Opcja "A" czyli... Big Jim otrzymuje jajko, oni je rozbijają, kopuła znika a Barbie za swoje zbrodnie zostanie osądzony przez kogoś innego.
Opcja "B" Jajka nie dostają, trzeba zabić Barbiego bo... no właśnie nie wiem po co ale to niby psychol i morderca więc skoro nadal mają żyć pod kopułą, to bez niego + no właśnie... nie wiem xd ogólnie to finał był słaby, a zachowanie Juniora jest idiotyczne.
btw. w roli Jima bardziej bym widział już Terry'ego o'quinna z 666 park i lostów xd

Fibius

Ona jest kolejna bo tej grubasce do odstrzału. Jak tam tej i tej nie mogę znieść od 1 odcinka. Myślałem, że w finałowym odcinku Big Jim ją zabije, no ale cóż pozostaje czekać do 2 sezonu...

ocenił(a) serial na 7
Godlo

Lina i Junior to irytacja do potęgi :/ To będzie piękny dzień jak znikną z serialu.

ocenił(a) serial na 8
Fibius

ona jest tak tępą dzidą, ze aż się nieprzyjemnie ogląda ten serial, gdy są jej kwestie. Ale co do Juniora to uważam, że aktor bardzo fajnie go gra i jest ciekawą postacią

ocenił(a) serial na 5
Fibius

Wiesz co, też mi to przyszło do głowy. Kurde, dlaczego robili tą egzekucję? Bo Big Jim sobie stwierdził, że wypada? Ktoś znalazł dowody? Dlaczego Linda nie zarządziła jakiegoś przesłuchania czy coś? Stała sobie i patrzyła, no śmiech na sali. Czy ona czasem nie jest teraz szeryfem? Dlaczego to jakiś radny ma decydować czy kogoś wieszać? W ogóle nie podejrzane... Linda była jedną z moich ulubionych postaci na początku sezonu, miała potencjał. Niestety później zrobili z niej zmanipulowaną dobrą gadką radnego babeczkę.

ocenił(a) serial na 3
aczkolwieczka

Dokładnie. Od momentu zatrzymania Barbiego nawet nie zamieniła z nim 1 słowa!! I teraz ktoś publicznie kogoś morduje, a ona stoi i patrzy? Zajebiście. Barbie też mnie wkurza, bo mógł kzyknąć chociażby "Linda weź się do roboty!". Pewnie nie zginie, bo w całym serialu nie ma innej męskiej, przyjemnej dla oka postaci.
Ja drugiego sezonu nie oglądam. Początkowo sądziłam, że Linda będzie moją ulubioną postacią, ale dzięki niej rezygnuję z serialu.
Mam nadzieję, że aktor, który zagra Barbiego będzie jeszcze gdzieś występował bo lubię takich facetów :) Jedyny plus :P

ocenił(a) serial na 2
Fibius

no cóż jej naiwność jest ogromna ale jest w tym serialu postać która znacznie bardziej działa mi na nerwy JUNIOR !

ocenił(a) serial na 6
blysk_2

Jak dla mnie Junior to małe piwo przy Lindzie i Big Jimie jeśli chodzi o poziom irytacji :P

ocenił(a) serial na 2
Fibius

w zasadzie to mnie tam prawie wszystkie postacie irytują :) 13 odcinków jakoś wytrzymałem ale jak ruszy kolejny sezon to będzie trudno wytrzymać :(
Chyba że trochę podrasują ten serial .

Fibius

Im dalej oglądałem tym bardziej sprawiała wrażenie głupszej i naiwniejszej.
Na dodatek mam wrażenie, że wypowiada się z zatkanym nosem.

Fibius

Zgadzam się, to było po prostu tragiczne. Tak samo jak Big Jim aresztował Joego i Norrie, a ona nawet nic na to nie powiedziała, nie spytała, czemu w ogóle to zrobił. Zamiast jako policjantka stawiać pytania i łączyć fakty, to ona W OGÓLE nie myśli. Jak ktoś wyżej napisał - ja też na początku ją bardzo lubiłam, myślałam że będzie jedną z fajniejszych postaci, ale teraz to tragedia:P

ocenił(a) serial na 8
Fibius

No coz zgodzic sie trzeba jak ona zostala policjantka to ja nie wiem bo faktow to ona nie kojarzy...np. jak Big Jim podpalil wieze radiowa, zwalil to na Barbie, ktory w tym samym czasie byl w szpitalu widziany przez Juniora....nie wspominajac o dziewczynie swiadku ktora moze potwierdzic ze Barbie caly czas byl z nia....wiec czy ta cala szeryf zadaje sobie chociaz trud by poszukac jakis swiadkow na dowod ze Barbie kogos zabil????nie lepiej pozwolic go powiesic bez dowodu dla przykladu.....glupie szczegolnie ze kreuja ja na jedyna osobe ktora trzyma sie prawa w tym miasteczku.....

ocenił(a) serial na 6
sonia1982

Jest irytująca Linda to fakt ,serial ogólnie całkiem dobry choc pierwsza połowa serialu bardziej przypadła mi do gustu niz druga ,moze dletego ze mysłałem ze cos sie wyjasni a tu tyle samo niewiadomych jak na poczatku

Fibius

Aż tak bardzo po niej nie będę pociskał, ale rzeczywiście jest irytująca, zwłaszcza jeśli chodzi o jej ufność <głupotę?> wobec Big Jima. Najwidoczniej była zależna swego czasu od Duke'a, tak jest teraz zależna od Big Jima - ktoś zawsze MUSI jej.. dowodzić <albo, po prostu, być autorytetem, lol>