Jakby ktoś jeszcze nie wiedział to premiera będzie jutro o 4 rano. (10pm et)
Właśnie obejrzałem i dobrze się zapowiada ,szkoda że tylko jeden odcinek a nie dwa były pozostaje czekać na kolejny .
scena piracka okazała się szybsza od wydania telewizyjnego, nieźle ;]
Under The Dome na tpb jest na 3 miejscu w top 100 wideo, ja też już ściągam i od razu ocenię :)
Skąd mamy wiedzieć czy ktoś coś zrobi .... co ty za idiotyczne pytania zadajesz ? Tak serio to wiadomo,że ktoś przewali na różne strony chomiki itp .
Tak ci jest trudno pobrać plik z sieci ? Wpisz w Google Under.the.Dome.S01E01.HDTV.XviD-AFG.avi i będziesz miała mnóstwo stron a napisy pobierzesz sobie ze strony N24 jak tłumacze skończą tłumaczyć . Jeśli chcesz odcinek z wtopionymi napisami w film dopisujesz subbed pl i szukasz ....więcej ogaru bo masakra pozdro.
tak, trudno mi jest pobrac plik z sieci, bo to nie jest moj komputer, a poza tym, nigdy nie pobieram filmów, ogaru trochę, kolego. :/
Tak jasne wszystko kupujesz albo oglądasz tylko w telewizji :) już ci wierzę - po drugie komputer nie ma tu nic do rzeczy czy twój czy nie twój, bo pewne strony się powinno znać i nie ma tutaj wytłumaczenia . Prawda jest taka że większość przyzwyczaiła się do "podania na tacy" a samemu się nie chce poszukać . Zazwyczaj te "niewiedzące skąd" to dziewczyny - zastanawia mnie tylko jedno ... inny serial potrafią pobrać kolejny odcinek i napisy do niego .....tylko nowych seriali nagle nie wiedzą gdzie i skąd . Te pytania się powtarzają w kółko więc nie dziw mi się że tak piszę!
nie kupuje i nie ogladam w telewizji, ogladam online, jak juz mowilam nie moge pobrac, bo nie ma chyba odtwarzacza do filmow na tym komputerze, poza tym nie powinnam go zasmiecac, stad moje pytanie, jesli ci sie ono nie podoba, to w ogole nie komentuj, moze ktos co bedzie cos wiedzial na ten temat mi odpowie i tyle.
Ja ci odpowiedziałem a ty sama się motasz w tym co piszesz(mówisz ) ,bo skoro oglądasz online to powinnaś znać adresy stron i możesz sama sprawdzić czy odcinek jest dostępny ,logiczne jest że jeśli szukasz z napisami to najpierw ktoś musi je przetłumaczyć wkleić w odcinek i wgrać na daną stronę, więc będzie trzeba trochę poczekać .
tak, moge sprawdzic i wiem, że nic nie ma na tą chwilę, ale ja pytalam czy w ogole ktos wrzuci albo czy ktos cos wie na ten temat, bo jesli nie mam na co czekac, to obejrze po ang
Obejrzyj bez napisów ,ja tak zrobiłem a jak będzie profesjonalne tłumaczenie obejrzę raz jeszcze .Odcinek trawa +- 40 minut i nie ma tam jakieś trudnych dialogów śmiało można oglądać. Napisy najwcześniej pewnie będą wieczorem.
Jak na wakacyjny serial to oglądalność walnęła po oczach. 3.2 w docelowej i 13.14 mln. Odcinek świetny swoją drogą.
CBS nie miało tak dobrej premiery od września 2011 - może to znak, że powinni zacząć ufać też dobrym serialom bo ludzie chcą takie oglądać! :)