PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=555086}

Pod kopułą

Under the Dome
2013 - 2015
6,6 26 tys. ocen
6,6 10 1 26169
4,3 3 krytyków
Pod kopułą
powrót do forum serialu Pod kopułą

Dzizus i Jozefie swiety, kto taki madry wstawil taki plakat ! Jaki zwiazek ma byk z tym filmem ! Chyba ktos sie nie wyspal, albo za duzo dal sobie w szyje ! ?

użytkownik usunięty
arline

W pierwszym odcinku była scena jak KROWA została przecięta na pół, stąd ten plakat,wg mnie jest nawet spoko.

ocenił(a) serial na 10

Masz racje, gdyby nie fakt ze przecieta czesc krowki ktora jeszcze stala byla bez ogona :))) w 09:13 min. widac jak na dloni. Zas na tym plakacie krowka po jej przecieciu macha ogonkiem ze szczescia, bo zostala przecieta :)
Ci z CBS maja rozne pomysly na plakaty, lecz ten przebil je wszystkie :))) Na swojej stronie CBS prezentuje nie krowke przecieta z machajacym ze szczescia ogonkiem na krwistym tle, lecz miasto pod kopula.
Zapewne tworcy plakatu inspirowali sie najbardziej zapamietanym ( i jedynym strasznym ) obrazem z premiery serialu ?
Lecz jak juz krowce dali szczesliwy ogonek, to mogli dac jej tez i wymionka, ta na plakacie wyglada mi na dorodnego byka :))))

Akurat plakat nie przypadl do gustu i ni jak kojarzy mi sie z tym serialem, wole ten ktory ma na swojej oficjalnej stornie CBS :))
http://underthedome.weebly.com