Moim zdaniem to dotychczas najlepszy odcinek sezonu, jeśli nie całego serialu. Trzyma w napięciu
przez cały czas. Począwszy od tego jak Barbie spada z klifu i pojawia się w Zenith, gdzie rozmawia
ze swoim ojcem, przez spotkanie Sama z matką Juniora, a skończywszy na obelisku.
Wydaje się, że drzwi z ostatniej sceny mogą być wyjściem z Chester's Mill.
A jakie jest wasze zdanie o tym odcinku?
I zawód widzów, kiedy Barbie z ojcem przeszli tuż obok tych drzwi! Genialne :D
Wiecie może jak nazywa się ta piosenka która leci w ostatnich minutach odcinka?
Jeśli ktoś byłby zainteresowany tytułem tej ostatniej piosenki :Coldplay - Midnight
Odcinek genialny ! Przez cały odcinek siedziałem jak wmurowany . Jak myślicie Barbie wróci do Chester's Mill ?
Też się zastanawiam, ale właściwie po co miałby to robić? Rozsądniej przekazać informację o wyjściu.
Zgadzam się. Ale to serial. Pewnie okaże się że to przejście zniknie i znow sobie posiedzi w kopule
Ja mam teorie, że jeśli osoby z kopuły nie wrócą to zaczynają "szaleć". scena jak Samowi zaczyna się trząść ręka. :)
Ten odcinek sprawił że z wrażenia prawie popusiłem . Odcinek . Genialny. Prrzez czaly czas trzymał w napięciu .ZAJEBISTY!!!!!!!!!!!!!!!
Dokładnie to samo pomyślałem, zdecydowanie najlepszy odcinek sezonu i zapowiadający ciekawą akcję w drugiej części sezonu.
Ciekawe gdzie szli, bo przecież oddalali się od domu, a Barbie miał zostać na noc. Może szli okrężną drogą do tych drzwi. Nie jestem pewien czy Barbie mówił, że chce dostać się do kopuły czy pod nią, może jego ojciec zna jakieś sekretne przejście ;)
Ciekawe też są "efekty uboczne". Lyle całkowicie oszalał, Sam miał drgawki, ciekawe co dolega Barbiemu, a może im więcej ludzi przejdzie, tym mniejsze konsekwencje.
SPOILER ! W kopule ma się pojawić ośmioletni Barbie :D
Nie wiem ile w tym prawdy ale jak dotąd ta stronka pisała prawdę :P
Masakra, drzwi nie są do wyjścia tylko wejścia pod kopułę, ojciec zna sekretne przejście, Barbie powiedział że chce dostać się do kopuły? kuźwa, stary co ty ćpiesz... on go zaprowadzi tylko pod nią gdzie będzie mógł powiedzieć że żyje i tyle
Myślę, że może wrócić pod kopułę. Ale narazie jego zamiarem jest się dostać do niej, żeby dać znać, że żyje. Jego ojciec najwyraźniej jest kimś ważnym, albo zna ważnych ludzi i pomoże mu ominąć straże, które wojsko rozstawiło wokół kopuły. Ludzie, ja nie wiem jak wy oglądacie, przecież wszystko jasno i wyraźnie było wytłumaczone.
Wreszcie genialny odcinek, bo w tym sezonie było już gorzej. Odkąd pojawił się tunel zaczęło robić się mrocznie i ciekawie ;) Super, jakby tak jak ten odcinek wyglądał cały sezon to byłbym szcześliwy ;p Zapowiada się wybornie, wreszcie !. Oby ten wątek ciekawie pociągnęli :)
mało prawdopodobne jeszcze zostało 6 odcinków sezonu (nie wiem czy ma być 3) dodatkowo 9 odcinek jest zatytułowany the red door. więc to było by za proste. :)