PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=555086}

Pod kopułą

Under the Dome
2013 - 2015
6,6 26 tys. ocen
6,6 10 1 26258
4,3 3 krytyków
Pod kopułą
powrót do forum serialu Pod kopułą

Pierwszy odcinek był w miarę znośny dalej, to tragedia brak logiki o grze "aktorów" nie wspomnę brali ich chyba z łapanki.
Strasznie mnie denerwuje, że w prawie KAŻDYM serialu muszą dac lezby albo pedałów ciekawi mnie po co?Dla mnie, to jest nienormalność i od długiego czasu ogłupia się widza takimi motywami pokazując, że to jest normalne..Kiedyś autorytetami były postacie historyczne, bohaterowie teraz są nimi celebryci oraz aktorzy przyjmujemy ich styl bycia oraz zachowania zważamy na to , co się dzieje w około na szklanym ekranie nie zdając sobie sprawy ze, to już nie jest niewinna telewizja tylko skuteczna BRON!

ocenił(a) serial na 4
GhostDeath

o ile po części można się zgodzić, o tyle motyw z lesbijkami nie jest pokazany właśnie w ten sposób w jaki opisujesz ;) po pierwsze, nigdzie nie jest pokazane, że to jest normalne, wręcz przeciwnie mają laski z ludźmi problemy. Po drugie złe kontakty z córką, córka się wstydzi wg mnie to jest pokazane właśnie negatywnie, żeby nie niszczyć normalności dziecka. I cała ta sprawa z ojcem i kłamstwami ze strony matek - tak samo na minus.

GhostDeath

Moim autorytetem jest Maria Konopnicka - wielka polska patriotka - twórczyni Roty - utworu, który zagrzewał Polaków do walki z germanizacją... Maria jednakże była kobietą wyzwoloną - lubiła zarówno zabawiać się z młodymi chłopcami, jak i nie stroniła od lizania języczkiem różnych części kobiecych ciał. Pragnę zaznaczyć że najwięksi twardziele w historii czyli Spartanie - do momentu ożenku zabawiali się chłopiec z chłopcem :D To tylko dwa przykłady tak na "szybko". Te pedały i lezba - na pewno tacy byli bo oglądali telewizję która epatowała zgorszeniem i sromotą!!!! Dobra rada na przyszłość - Myśl samodzielnie.

animail6

Nie jest oczywiste czy Konopnicka była lesbą ,ale gdyby nawet to o czym to ma niby świadczyć?Że to jest cool?Jakby była seryjnym mordercą to by znaczyło ,żer mordowanie jest ok? Ogarnij się.Zwichrowanie seksualne będzie zwichrowaniem niezależnie od tego kto mu ulega ,czy to będą czołowi myśliciele ,czy cała armia Budionnego.

animail6

Twierdzenie, że Konopnicka była lesbijką jest wyssane z palca chodź pewne grupy z uporem maniaka lansują tego typu wrzutki.Spartanie mnie absolutnie nie obchodzą :-)
"po pierwsze, nigdzie nie jest pokazane, że to jest normalne"
Chodziło mi o same umieszczanie takich osób i nie ważne jak się takie osoby odbiera sam fakt, że prawie w każdym serialu muszą wcisnąć jakiegoś pedałka albo lesbę jest niesmaczny