PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=555086}

Pod kopułą

Under the Dome
2013 - 2015
6,6 26 tys. ocen
6,6 10 1 26262
4,3 3 krytyków
Pod kopułą
powrót do forum serialu Pod kopułą

Jaki tam Thriller, Sci-Fi to jest jakiś serial familijny gdyby był prawidłowo oznakowany to bym się nie wpakował w to badziewie

blysk_2

ile odcinków obejrzałeś?

ocenił(a) serial na 2
jacob_filmweb

jestem w połowie 2 sezonu

ocenił(a) serial na 4
blysk_2

Dałeś 3 i dalej się mordujesz?

ocenił(a) serial na 2
Badly

No jak już przebrnąłem przez tyle odcinków to się jeszcze parę odcinków przemęczę i po każdym modle się by nie było 3 sezonu :P

użytkownik usunięty
blysk_2

Ja nie wytrzymałem, ten serial to chyba jakaś parodia!

ocenił(a) serial na 9
blysk_2

akurat te kategorie pochodzą z pierwszych odcinków teraz to szczerze powiedziawszy kategoria Thriller powinna zniknąć. :)

użytkownik usunięty
nieznajomy43

Kiedy to niby był thriller? Gdy całe miasteczko jak w bajkach dla dzieci gasiło dom wiadrami? Czy jak grupa irytujących bachorów oglądała motylki? Czy może gdy para bachorów całowała się na tle wybuchającej bomby, której efekty na zewnątrz magicznie później zniknęły?

użytkownik usunięty

(a z tymi wiadrami to oczywiście wiem, że tak się naprawdę gasiło pożary, tylko się śmieję z tego, co tu niby thrillerowego...)

ocenił(a) serial na 9

raczej kiedy barbie zabił męża swojej atóalnej dziewczyny, gdy krowa była przecinana na pół, kiedy Big Jim zabijał ludzi by ugruntować swoją władzę, kiedy była wojna pomiędzy ludźmi z miasteczka a farmerami, gdy syn BJ przetrzymywał swoją dziewczynę.

użytkownik usunięty
nieznajomy43

SPOILER! No w sumie tak. Ta młoda, Angie, była jedynym z nieirytujących z tych dzieciaków i akurat ją zabili lol. :-/

ocenił(a) serial na 2

dlatego to dla mnie film bardziej familijny niż jakiś thriler czy sf . Cała ta historia jakaś taka nijak i wszech obecne gnojki mądrzejsze od reszty świata gdybym to ja określał gatunek to dałbym mu familijny lub młodzieżowy i ominąłbym go szerokim łukiem

użytkownik usunięty
blysk_2

Dokładnie, to jakaś młodzieżowo-familijna obyczajówka z sci-fi w tle. :-/