PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=555086}

Pod kopułą

Under the Dome
2013 - 2015
6,6 26 tys. ocen
6,6 10 1 26258
4,3 3 krytyków
Pod kopułą
powrót do forum serialu Pod kopułą

Czy mini kopuła jest związana z decyzjami Barbie?

ocenił(a) serial na 7
borsuk96

Nie wiem, ale niech w końcu zabiją Big Jima, bo mnie już tak wkurza, że tylko się denerwuję przy tym serialu :D

Deepy93

mnie już tak drażni ten jego uśmieszek że owinien być zabity w jakiś ciekawy sposób i to szybko : P

ocenił(a) serial na 7
Magii_Mistrz

Też już na to czekam! Mam nadzieję, że się doczekam i że zrobi to Junior.

ocenił(a) serial na 8
pomelo123

Mogłoby tak być, ale wątpię by się na to zdobył...

ocenił(a) serial na 8
Deepy93

Bym się nie zdziwiła jakby on jakimś cudem przeżył... Jak to mówią "diabli, złego nie bierze". Aczkolwiek nie wiem jak zostało to przedstawione w książce.. Ktoś wie?

ocenił(a) serial na 7
amirta21

Big Jim zginął na sam koniec, w pożarze który rozszalał się pod kopułą, o ile pamiętam chował się w swoim schronie, dlatego tak długo wytrzymał w tym piekle, które pochłonęło prawie wszystkich mieszkańców Chesters Mill (jeśli coś przekręcam co jest prawdopodobne to niech mnie ktoś poprawi :P)
Ocalało ogółem około 20 osób, łącznie z naszymi głównymi bohaterami, którzy współpracowali (m.in Barbie, Julia, Linda, Joe)

ocenił(a) serial na 8
widzew1302

Aha, dzięki za info :) ciekawe jak to się skończy :)

ocenił(a) serial na 6
widzew1302

fajne zakończenie :D Chyba chwycę za książkę choć skoro już znam zakończenie ... :P

ocenił(a) serial na 3
Deepy93

Big Jima wszyscy chętnie by się pozbyli, ale ja wolałabym żeby miasto skrzyknęło się przeciwko niemu i żeby się ukrywał... Inaczej będzie nieco nudno (chyba, że wreszcie rozwiną wątek jaja i wojska, ale jak nie ma radia to i wojsko odpada).
Natomiast ja najchętniej zabiłabym Lindę. Jak ktoś o tak kurzym rozumie może być policjantką?? I to jeszcze szeryfem (samozwańczym, ale jednak). Ona nie ma żadnych wątpliwości co do Big Jima chyba, i ciągle jest na jego posyłki. A powinno być raczej odwrotnie.
Nie mogę jej znieść.

ocenił(a) serial na 6
triu88

Zgadzam się :D

ocenił(a) serial na 8
borsuk96

Hmm dobre pytanie. Ostatnie sceny z odcinka oraz zapowiedź finału by na to wskazywały. Pożyjemy, zobaczymy ;)

ocenił(a) serial na 6
amirta21

Ktoś już zapodał teorię że kopuła to eksperyment a Barbie to jego część. Pewnie skończy się tak że jest gdzieś podłączony do aparatury :-P

ocenił(a) serial na 8
borsuk96

Albo będzie kimś w rodzaju świadomego klonu :P