ankieta , była juŻ na forum oc , wiec teraz zrobie na forum OTH ! co wolicie ?
No,własnie mówiłam na forum O.C ze tutaj tez trzeba zrobic.
One Tree Hill lepszy!!
Wybiore One Tree Hill chociaz moja ocena napewno nie bedzie do konca obiektywna ale kocham One Tree Hill a O.C mało co widziałam i mnie nie wciągneło.
Zdecydowanie One Tree Hill. Chociaż O.C. też było fajne jednakże One Tree Hill lepsze.
Pozdróffffka :* :* :*
Always And Forever ZAwsze W Mej Pamięci Heh OTH.
Pierwszy Serial Od Jakiego Się Uzależniłam I Oglaałam Klka Razy TE Same Odcinki.
The.o.C Też Fajne Ale nie wciagneło mnie na tyle zebym obejzała 4 serie a trzecia byla beznadziejna.
ja wole "Pogoda na miłość" niż "Życie na fali"
"Pogoda na miłosć" jest najlepsza:):):)
One Tree Hill przedstawia bardziej życiowe problemy i jest mi bliższy dzięki temu :) Wiele wniósł do mojego życia (wiem że głupio to brzmi ale tak jest - bo to mądry serial po prostu, wiele uczy)
The O.C. to oglądam raczej żeby się rozerwać i zobaczyć jakie to problemy ma bogata amerykańska młodzież... ;p
Dlatego u mnie wygrywa OTH
ja też wolę OTH tak polubiłam ten serial że nie mogę się doczekać następnych odcinków czytam wszystko co jest związane z tym serialem uwielbiam muzykę jaka jest z nim związana
Jak dla mnie OC ale może dlatego że OTH dopiero zaczełam oglądać. Jestem na jakimś 14 odc 1 serii. Mam pytanko dalej jest fajniejsze czy gorsze???
Dalej OTH jest 100 razy lepsze.1 sezon mi sie srednio podobał a potem jest super:)
Oj tak... dalej OTH jest tylko lepsze... :) od 3 sezonu się już nie oderwiesz =]
oba filmy sa fajne chociaz szczerze mowiac bardziej mnie wciagnela pogoda na milosc uwielbiam ten film .... ;)
Ja bardziej lubię "Życie na fali", ale "Pogoda na miłość" również mnie sie podoba.Oba seriale na dobrym poziomie.
Oczywiście "Pogoda na miłość", może dlatego, że bardzo mnie wciągnął ten serial i śledze każdy odcinek, ale nie tylko:)."One tree hill" jest bardziej życiowe, a "Życie na fali" to w niektórych odcinkach taka bajka.
Pozatym bardzo mało oglądałam "OC" i jak narazie ten serial mnie nie wciągnął, w pzreciwieństwie do "OTH" ;D.
Zdecydowanie OTH, OC prawdę mówiąc widziałam tylko kilka razy, ale OTH po prostu wymiata na całej linii :)
One Tree Hill oczywiscie.Jak ktos napisal sa w nim ukazane prawdziwe problemy nastolatkow:)
no ja ogladałem w tamtym roku na wakacjach wszystkie odckinki Oc wogule ja ogladam seriale :d (chłopak) ale one tree hill owiele lepsze jak dla mnie super serial i musze obejrzec wszystkie sezony :D:D
dla mnie oba są tak samo zajebiste....oth uwielbiam za koszykówke a oc za setha hehhe....ale i tak dwa najlepsze seriale młodzieżowe jakie znam
jak dla mnie OTH rzadzi:) OC tez spoko ale OTH jest bardziej realne;) bardzo wciaga:P to najlepszy serial jaki kiedykolwiek ogladalam w zyciu!!kochaaam na zawsze
Podobno na wielkiej liście najlepszych seriali dla młodzieży na samym szczycie jest OTH. OC dopiero na 11 - tym. Fakty mówią same za siebie. W Polsce popularniejsze jest Życie na fali, ale jak dla mnie spory wpływ na to ma zniechęcający polski tytuł 'Pogoda na miłość'... A propos tych polskich tytułów, to po co one w ogóle są. Z 'Prison Break' też zrobili niepotrzebnie 'Skazany na śmierć'. A wracając do tematu oczywiście OTH lepsze!!!!
ja uwielbiam oba serriale ale bardziej pogode na miłość :)
Jezeli ktoś ma na kompie posze dac znac jak by mi mógł przesłać :)
Ja wole OTH.Tobył i jest moj ulubiony serial,O.C nie oglądam,chyba jakies 2 odcinki ale nie chcialo mi sie tego oglądac a Oth nie mogłam przegapic zadnego odcinka.
zycie na fali to chłam, nic akcji albo jakis bankiet albo bija sie po ryju. no i jedna jedyna aktorska mina ryana co za Gówno!!!
za to oth jest swietny!
ogladalam obydwa seriale ale O.C nie wciagnelo mnie tak jak OTH
najlepszy ONE TREE HILL !!!
Pierwsze trzy sezony The O.C. byly genialne, ale usmiercenie glownej bohaterki i po serialu, OTH ogladam od niedawna i polubilem ten serial, jest bardziej zyciowy, ale czasem fajnie jest popatrzec na bardziej ,,kolorowe" zycie :D Jak na razie The O.C. górą :)
OTH bardziej wciaga:) zdecydowanie lepszy serial, bo nawet niesie ze soba jakies morały:p Duzo watkow i z kazdym odcinkiem chcesz wiedziec co sie stanie z bohaterami w nastepnym odcinku:) i ta zniewalajaca muzyka filmowa... mmm... cudowna po prostu:) oprocz tego wysrepuja co jakis czas gwiazdy muzyczne, np. Jimmy Eat World , Gavin DeGraw czy Fall Out Boy:) The O.C tez fajny jednakze dobijaja mnie watki zwiazane z Marisa, bo tylko caly czas o nia chodzi i Ryana . Jedyny watek co mi sie podoba to Seth i Summer:p OTH forever:DD
4 sezonu OC jeszcze nie ogladalam,juz sie nie moge go doczekac! ale 3 sezon ,jako najlepszy, obejrzalam juz ze 4 razy xD i moj wybor to zdecydowanie OC! :)
The OC jest moim ulubionym serialem, pokochałem go od pierwszego odcinka i tak było, aż do ostatniego. Uwielbiam ten serial przede wszystkim za świetnie dobranych aktorów,humor, postać Setha poprostu fenomenalna, żal mi Marissy bo wszytskie dramaty odbijały się zawsze na niej i na związku z Ryanem, co kolejny to gorszy, zdecydowanie postać tragiczna. Dobrze, że chociaż scenarzyści nie zamotali tak bardzo w życiu Summer i Setha. Jednak mimo śmierci Marrisy serial nie stracił w moich oczach, w 4 sezonie serial nabrał świeżości, i to w dużej mierze dzięki zwariowanej Taylor. Poza tym w serialu przewija sie wiele genialnych postaci drugoplanowych choćby Anna Stern w 1 sezonie, którą poprostu uwielbiam, Alex, czy perfidna Julie Cooper. Szkoda, że serial się już skończył, choć nie da sie ukryć że momentami scenarzytom kończyły sie pomysły, więc może i lepiej, że to już koniec,zresztą ile można kręcić serial młodzieżowy, dla mnie The OC to juz legenda, serial kultowy, którego niezapomnę, i będę do niego chętnie wracał. Dużym plusem jest świetna muzyka, którą mozna usłyszeć w tle, serial wypromował wiele początkujących, za to świetnych kapel rockowych. The OC wygrywa moim zdaniem z OTH, choć Pogoda na miłość jest równiez realizowana na wysokim poziomie, szczególnie podobały mi się odcinki z trzeciego sezonu, który uważam za najlepszy sezon, w tym odcinek 16 (chyba , ten w którym Jimmy terroryzuje szkołe i Dan zabija Keitha ) za najlepszy z całej serii. Na wyróznienie zasługuje ostatni odcinek z 4 sezonu "All of a Sudden I Miss Everyone", czekam z niecierpliwością na nowe odcinki, serial ma powrócić w nowej formule, tzn akcja rozpocznie się kilka lat póżniej po wydarzeniach z ostatniego odcinka 4 serii, zastanawiam się jak to im wyjdzie. Do The OC mam sentyment i dla tego pozostanie moim ulubionym serialem w kategorii serial młodzieżowy.