PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112895}

Pogoda na miłość

One Tree Hill
2003 - 2012
7,9 30 tys. ocen
7,9 10 1 29576
Pogoda na miłość
powrót do forum serialu Pogoda na miłość

Chcę zacząć oglądać ten serial, ale przeraża mnie liczba sezonów warto ? Jest tak że np kończy się odcinek i nie można powstrzymać się żeby oglądnąć następny?

ocenił(a) serial na 8
klaudia5250

Tak, jest (: To jeden z najwspanialszych seriali, jakie oglądałam. Po prostu nie sposób go opisać. Musisz sama zacząć oglądać, żeby się przekonać, co w nim jest tak wspaniałego (:

Vakme

Dzięki chyba zacznę oglądać jak tylko skończę Pamiętniki Wampirów ;)

klaudia5250

Tak, ale tylko 6 pierwszych sezonów. Dalej już słabo, szczególnie na sezon 9 nie traciłabym czasu;)
pozdrawiam

klaudia5250

Oczywiście że warto, wspaniały serial!! Polecam pierwsze 5-6 sezonów. Potem na pewno Cie znudzi tak jak mnie. Ale ja jakoś nie mogłam odpuścić i obejrzałam wszystko. OGLĄDAJ ;) nie ma na co czekac ;p

ocenił(a) serial na 9
klaudia5250

Ja również polecam, mój ulubiony serial :) ma w sobie coś, co sprawia, że chce się go oglądać. Faktycznie sezony 7,8 są mocno średnie ale co do 9 się nie zgodzę- to jeden z moich ulubionych.

ocenił(a) serial na 10
klaudia5250

To był mój pierwszy serial na który nigdy nie marnowałam czasu, każda wolną chwilę poświęcałam na oglądanie oth ;) 6 sezonów oglądałam już 2 razy i mogłabym pooglądać nawet i 3 raz. W 100% polecam, oglądaj a nie pożałujesz ;)

ocenił(a) serial na 10
fabiola1988

Serial genialny, nie wyobrażam sobie wieczorów bez niego, choć oglądałam go już wiele wiele razy to lubię do niego wracać. Oczywiście najlepsze sezony od 1-6, lecz później każdy sezon również coś wnosił godnego. Jednak za najlepszy odcinek 9 sezonu uważam odcinek 13, ostatni. Przecudny. Serial wart pooglądania:) Polecam.

ocenił(a) serial na 10
cycek123

bardzo pouczający ;)

ocenił(a) serial na 10
klaudia5250

Zdecydowanie nie zgadzam się z tymi, którzy uważają, że sezony 7-9 są gorsze! Moim ulubionym z całej serii tego serialu jest ósemka, chociaż uwielbiam też trójkę. Natomiast nie przepadam za 5 i 6. Rozumiem zdanie innych, ale droga Klaudio nie sugeruj się zdaniem ludzi tylko oceń sama, który przypadnie ci do gustu. Zgadzam się także z onangelicwings serial jest bardzo pouczający, mądry i ani razu nie żałowałam,że zaczęłam go oglądać. Teraz nawet oglądam ponownie, wszystko od nowa. Myślę, że cię bardzo wciągnie,ale to może zależeć od indywidualnej osobowości.Sądzę jednak, że tobie się spodoba.Polecam i pozdrawiam :)

Anastazja28

też się zastanawiałam czy obejrzeć ale po tym co tu przeczytałam czuje,że niedługo zacznę. Dzięki!:>

ocenił(a) serial na 10
nicsienieliczy

Oglądaj, oglądaj a nie będziesz mogła przestać:) jak obejrzysz to napisz swoje odczucia. :)

ocenił(a) serial na 9
klaudia5250

Polecam, dla mnie najlepsze sezony 1-4:)
Swoją drogą polecam całkowicie inny serial o odmiennej tematyce, ale równie świetny: Chuck. Jest humor, jest akcja, jest dramaturgia, jest wątek miłosny. Wszystko, czego nam trzeba filmowebowcy :)

klaudia5250

od 1-6 sezonu pozniej juz nie ma Lucasa i Peyton

Ext_3

I wedlug mnie to jest najwiekszy plus sezonow 7-9! wkoncu nie ma tej wiecznie nieszczesliwej i zaplakanej Peyton :P ja polecam Ci serial goraco!! wszystkie sezony - od 1 do 9:) OTH jest najlepszym(moim zdaniem) serialem obyczajowym :)