Kurcze serio nie wiem co to za piosenka byla w podkladzie ale pasowala do sceny idealnie... jest bardzo dobra a na soundtracku jej nie ma :(( Prosze o pomoc w tej sprawie..
Tak na marginesie... czy znacie jeszcze jakis inny serial ktory jest tak dobry jak tree hill?? bym sobie cos poogladal ale nie zalezy mi na byle czym..
Dziekuje z gory za odpowiedzi
Chodzi Ci o tą, którą włącza Deb, kiedy zaczynają tańczyć i potem jak Nathan jest na torze to ona jest w tle (wg mnie na pierwszym planie!)? To jest piosenka "Son's gonna rise" nagrana przez Citizen Cope. Też uważam że jest wspaniała!
No niestety nie o te scene mi chodzi :(( Konkretnie zalezy mi na kawalku ktory jest w samym momencie wypadku Nathana jest to 32 min a konczy sie tak mniej wiecej na 35 minucie... Jezeli wiesz kto ja spiewa to bedzie super :)
pozdrawiam i z gory dziekuje za odp
No więc to jest "Like a man Possessed" The Get Up Kids. Mam nadzieję, że tym razem się nie pomyliłam :D Ale jeśli znowu będzie źle to polecam stronę http://music.onetreehillweb.pl tam są opisane wszystkie piosenki. Możesz znaleźć je w takiej kolejności w jakiej były puszczane w odcinkach.