PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112895}

Pogoda na miłość

One Tree Hill
2003 - 2012
7,9 30 tys. ocen
7,9 10 1 29628
Pogoda na miłość
powrót do forum serialu Pogoda na miłość

3 sezon - ostatni

ocenił(a) serial na 10

WB i producenci One Tree Hill [Pogody na miłośc] postanowili zrezygnowac z 4 serii serialu. Oznacza, to, że sezon 3, które obecnie leci w U.S.A jest ostatnim.......;(

ocenił(a) serial na 10
Tinka

a aj sie ciesze, bo ile mozna ciagnaź i mącić

ocenił(a) serial na 10
Tinka

skad masz takie wiadomosci, przeciez w USA jest akcja "Save one tree hill" i ponoć w planach jest 4 seria, powstają już nawet spoilery co do odcinków...w serialu jest sporo nie wyjasnionych spraw, watpie zeby zakonczyli, bo jesli tak to zostalo nam g odcinków:(

ocenił(a) serial na 10
Peyton_3

akcja "Save one tree hill" miałą na celu to zeby 3 sezon został wyemitowany bo byłypoglosy z emoze zniknac bo am amła oglądalnść i jest do wyrzucenia

ocenił(a) serial na 10
Tinka

Było to napisene na kilku amerykańskich stronach. Ale myśle że to prawda ponieważ, Chad Michael Murray, w wyiadzie powiedział że 3 sezon bedzie njaprawdopodobnej ostatni...

Tinka

narazie to jest chaos i cały czas są inne pogłoski...trzeba przeczekac....a co do tego czy jest sens czy go nie ma - raczej sens w 4 czesci jest, ponieważ każdy sezon to jest pół roku więc stanelibyśmy w połowie roku i wiadomo że Schwahn zakończy ten sezon swoimi cliffhanger (czyli mnówstwo pytań) więc tak głupio zostawic w niewiedzy rzesze fanów....że też Amerykanie wolą takie głupoty jak Smallville czy Beauty and the geek.... :/

użytkownik usunięty
They_Are_Not_You

a ile jest wogole odcinkow w 3 sezonie? bo ja sciagnelam 16 ale nie wiem czy to juz wszystkie... jesli to mialby byc koniec to troszke niefajnie :(

w środę w Stanach byłą emisja 17 - ma byc ich chyba około 22 w tym sezonie

użytkownik usunięty
They_Are_Not_You

to teraz trzeba trzymac kciuki zeby powstaly kolejne sezony ;)

ocenił(a) serial na 10

A wiecie czy jest jaka akcja polskich fanow OTH?? (mam na mysli jakies ankiety, e-maele itp.)