PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112895}

Pogoda na miłość

One Tree Hill
2003 - 2012
7,9 30 tys. ocen
7,9 10 1 29578
Pogoda na miłość
powrót do forum serialu Pogoda na miłość

9x10

ocenił(a) serial na 10

o szaaaaaaaaaaał !!!!! po prostu odcinek mi zleciał nie wiem kiedy :D a ta akcja z odbiciem nathana :P matko:P

ocenił(a) serial na 10
dosotkaa

trzymał w napięciu cale 41 minut, achh dobry odcinek ! :)

ocenił(a) serial na 10
niepotrzeba

łaaaaaaaaaaaał
rozwalił mnie na łopatki ten odcinek !!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 9
marieminnn

padłam! dlaczego dopiero w ostatnim sezonie zaczyna się coś dziać?! :( a jeszcze jak widziałam promo 11 odcinka to już w ogóle..

ocenił(a) serial na 7
grecjaa

ale motyw z wycieczką na cmentarz mocno na siłę.

zz_

odcinek szybko zleciał, niby fajny ale się nie popłakałam, coś jest nie tak. mało mnie to wzruszyło, a powinno bardzo, Julian mógł mocniej temu 'policjantowi' walnąć, nie było sceny Haley- Nathan na co czekałam, ale w następnym odcinku będzie cd. to nic straconego. Xavier- Brooke- za dużo w OTH psycho, Quinn i Clay mało mnie interesowali.

ocenił(a) serial na 10
zz_

no fakt ;p

ocenił(a) serial na 9
dosotkaa

a ja się strasznie poryczałam, szczegolnie jak ten debil postrzelił Dana. Ja się szybko wzruszam więc xD odcinek zarąbisty, Xavier psychol- odgrzewany kotlet ale i tak niezłe napięcie. Nathan nareszcie wolny! tylko niepotrzebnie zjawil się ten policjant xd

ocenił(a) serial na 9
aczkolwieczka

muszę sobie sama odpowiedzieć bo się nie da zedytować: a może mi ktoś powiedzieć gdzie była Brooke jak Xavier ją gonił? W jakimś magazynie? Najlepsze to skąd Tara wiedziała, że oni tam są no ale dobra xd

aczkolwieczka

Oni byli chyba na jakimś parkingu.

agata1708

W nastepnym odcinku pojawi sie Jamie. Ciekawe czy sam wróci czy Lucas go przywiezie :D Ale skoro Lucas mial wytapic tylko 1 odcinku wiec pewnie wsadzil go wraz z siostra w samolot i wrocili xD

wojtas_913

na parkingu Brooke była, Lucas ma podobno być w ostatnim odcinku- jego głos :P

ocenił(a) serial na 10
aczkolwieczka

Mnie znowu zastanawia jakim cudem w miejscu gdzie siedział Nathan pojawił się ten drugi, przecież Dan idąc przez ten magazyn czy gdzie tam oni byli nie miał go przy sobie... no chyba, że coś mi umknęło :P

madzia_1990

Dan mowil ze go przyniosl :) Jak dla mnie odcinek bardzo fajny! Jak tydzien temu czekoalo sie i czekalo ze cos sie stanie i zawsze na koniec nic z tego nie wychodzilo tak ten odcinek trzymal w napieciu caly czas i byl pelny emocji! Byly sceny smieszne (Dan Scott doesn't like this either" :) ) albo jak Keller pytal Juliana czy tez uwaza ze Chris Keller jest za ladny na wiezienie i wogole swietny byl Tyler w tym odcinku :) i byly sceny smutne..nie spodziewalam sie ze tak zareaguje na to ze Dana ktos postrzelil..nigdy go nie lubialam a tu prosze, mam jakies ludzkie emocje do niego :P
Sceny Clay i Quinn byly jakby na sile troche..szkoda ze nie "zmiescili" w odcinku Logana - ten chlopiec jest swietny!!!!

madzia_1990

no to było zadanie Kellera czu cuś chyba

ocenił(a) serial na 10
Orchidea_wroc

gdzie mozna znalezc napisy do odc ?

lobb90

chyba nie ma jeszcze

ocenił(a) serial na 10
Orchidea_wroc

orientuje się ktoś z Was jak nazywa się aktor grający głownego z tych którzy przetrzymują Nathana ?

ocenił(a) serial na 9
dosotkaa

odcinek tak trzymał w napięciu ... coś niesamowitego :)) Dan-Chris-Julian dobra robota :) no i Tara też zjawiła się w dobrym momencie :) gdy Haley ogląda stare wideo z Nathanem... wróciły wspomnienia 4 sezonu oj wróciły :D ^^ nie mogę się doczekać następnego odcinka :) mimo wszystko mam jeszcze nadzieję, że Dan nie umrze :D no i chcę zobaczyć jak Haley wita się z Nathanem :P aż na samą myśl chce mi się płakać :))

P_Sawyer94

http://www.youtube.com/watch?v=bG2hWRzwEhM tu masz "przedsmak" przywitania N i H :)

ocenił(a) serial na 9
friends88

oo :)) dziękuję bardzo :DD :)

ocenił(a) serial na 10
dosotkaa

Odcinek świetny. Jak dla mnie, mimo tych wszystkich "drama", był przede wszystkim śmieszny. Śmiałam się przez prawie cały odcinek. Teksty trzech mścicieli - po prostu nieziemskie.

dosotkaa

odcinek swietny! troche przewidywalny,ale mimo tego trzymal naprawde wysoki poziom! byla akcja,humor,napiecie,dramat,swietna gra aktorska,troche wspomnien i genialna sciezka dzwiekowa - czyli wszystko,z czego OTH slynie!
Ogromnie mnie cieszy ten wzrost formy w ostatnim sezonie :)

ocenił(a) serial na 10
dosotkaa

jeśli chodzi o akcje z Tarą, to podejrzewam, że po rozmowie z Brooke ona po prostu śledziła Xaviera

ocenił(a) serial na 10
dosotkaa

Tak ja też uwielbiam ten odcinek :D A nie wiecie może jaka piosenka leciała na końcu wtedy kiedy Haley odebrała telefon ? Z góry dziękuje :D

ocenił(a) serial na 9
Igusia98

"Reset" - Lucie Silvas , Igusia98 na stronie http://www.oth-music.com/episodes.html są wszystkie piosenki z OTH podzielone na odcinki i sceny więc wszystko tam można znaleźć :)

ocenił(a) serial na 10
P_Sawyer94

Dzięki :D