PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112895}

Pogoda na miłość

One Tree Hill
2003 - 2012
7,9 30 tys. ocen
7,9 10 1 29510
Pogoda na miłość
powrót do forum serialu Pogoda na miłość

I się skończyło. Podobał mi się odcinek, ale tak stwierdziłam, że głównie dlatego, że było przypomnienie starych sezonów, kiedy to OTH było najlepsze. Bo jednak sezony 7-8-9 to oglądałam chyba tylko z przyzwyczajenia. Dobrze w sumie, że skończyli serial, a nie ciągnęli w nieskończoność. ;)

Dodo140

no ale przyznaj, że już lepiej by to wyglądało gdyby był w finale niż w środku sezonu.. chociaż sytuacja była taka, że dobrze, że przylecial :) i też głupio by to wyglądało gdyby w tym finale był sam, bez Hilarie ( Peyton )
więc tu nie chodzi tylko i wylacznie o Chada, bo on sie zgodzil wziac udzial w 9 seoznie, jednak Hilarie nie miala na to chyba czasu :) bo tam podobno w jakims serialu teraz gra, tak?

Dodo140

jest wiele za i przeciw, no ale nie można winić producentów za to, że aktorzy odeszli z serialu, prawda?:)

dymas23

ale mogli nakręcić sceny w tym czasie co kręcił sceny do 9x07, a dać je w 13., tak jak w większości James/Nathan grał. Hilarie to nie chciała wracać i podobno tez nie miała czasu. może i nie można winić producentów, ale mogli skończyć serial na 6 sezonie jak wszyscy mieli kontakty, a nie na siłę przedłużać.

Dodo140

no tak.. dla mnie i tak dobre OTH skonczylo sie wraz z 4 sezonem, 5 i 6 też były dobre, ale nie aż tak ..
tak jak już gdzieś indziej pisałam- 7 i 8 sezon troche mnie nudzily.. w 9 choc troche stare OTH wrocilo :)
ale wyobraź sobie teraz koniec serialu na 6 sezonie- ja sobie tego nie moge wyobrazić :P

Dodo140

bo ta scena byla bezsensu :/ przynajmniej moim zdaniem.. mowi ze jak Nathan wroci musza sie czesciej spotykac i ze teskni..wczas..jak dla mnie to mogl wogole nie wracac, swiety spokoj przynajmniej bez tej wiecznie nieszczesliwej Peyton byl :)

friends88

haha fakt.. ogladam od jakiegos czasu od nowa OTH i Peyton mnie czasem mega wkurza :D