PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112895}

Pogoda na miłość

One Tree Hill
2003 - 2012
7,9 30 tys. ocen
7,9 10 1 29578
Pogoda na miłość
powrót do forum serialu Pogoda na miłość

Będzie 10 sezon??

ocenił(a) serial na 10

Jak myślicie będzie 10 sezon czy raczej to nierealne?

_anQa_

to nie jest realne.. przecież serial się już zakończył, widziałaś ostatni odcinek? no wlasnie, to bylo tak jakby podsumowanie :) tylko szkoda, że brakowało niektórych bohaterów.

ocenił(a) serial na 10
dymas23

Fakt czuje się taki niedosyt :/

ocenił(a) serial na 10
dymas23

opierają się bardzo najwidoczniej... wielka szkoda.

ocenił(a) serial na 10
dymas23

Czy ja wiem, czy niedosyt, jak mniemam chodzi Wam o brak Lucasa i Peyton.
Pojęcia nie mam, za co tyle osób tak tych dwoje uwielbia.
Osobiście lubiłam Peyton przez pierwszy sezon, ale potem była zbyt pokrzywdzona, wiecznie cokolwiek złego się nie działo, musiało trafić na nią.
A Lucas był wiecznie strasznie niezdecydowany, nigdy za nim nie przepadałam, ale naprawdę znienawidziłam go, jak zaczął sobie pogrywać na dwa fronty.
Mnie ich wcale nie brakowało. Nathan i Haley są o wiele milszą dla oka parą.

strawberryblonde

a w innym temacie napisałaś, że Tobie też ich brakowało..
widocznie też jesteś niezdecydowana, jak Lucas

ocenił(a) serial na 10
dymas23

Aż przejrzałam swoje wypowiedzi i nie znalazłam nic takiego. Owszem, pisałam, że brakowało mi Peyton przy Brooke na jej wieczorze panieńskim i ślubie (bo niby była jej najlepszą przyjaciółką), tak samo pisałam że tęsknię za Karen, ale zawsze podkreślałam, że Lucas mojej sympatii nie wzbudza i za nim nie tęsknię ani odrobinę.

_anQa_

mimo wielkiej sympatii do serialu, w końcu jest już z nami prawie 10 lat, ma nadzieję, że nie będą go dłużej ciagnąć, nie chcę wątków na siłę, ani rozmieniania się na drobne. chcę mieć po nim po prostu dobre wspomnienia :)