PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112895}

Pogoda na miłość

One Tree Hill
2003 - 2012
7,9 30 tys. ocen
7,9 10 1 29547
Pogoda na miłość
powrót do forum serialu Pogoda na miłość

Mam pytanie..One tree Hill za dwa tygodnie sie konczy a ja sie zastanawiam czy zaczac
pozniej ogladac jakis inny serial..Czy ktos moze mi polecic jakis fajny serial? Taki w
tematyce One Tree Hill mniej wiecej na przyklad?

friends88

Ostatnio zaczęłam oglądać Hart of Dixie. To też jest obyczajówka CW, ale jej bohaterowie to już nie są nastolatki. Wg mnie mega sympatyczne, i można się pośmiać i po wzruszać. Oczywiście główni bohaterowie są przystojni :)

ocenił(a) serial na 10
friends88

A ja Ci kolezanko polecam White Collar :P z Twoją ulubioną postacią z OTH :D

ocenił(a) serial na 10
-mala_mi-

ciekawe ktory ?

-mala_mi-

wypchaj sie z tym white collar :P wiesz ze nie lubie Hilarie!!!!

friends88

po ostatnim odcinku One Tree Hill ogląda się One Tree Hill od początku.
nie wiem co bym zrobiła bez tego serialu. jest świetny, może nie teraz, ale sezony 1-6 były niesamowite.

p_sawyer33

ja juz dwa razy obejrzalam od poczatku :) napewno ogladne trzeci i czwarty i piaty...ale chcialam tez cos nowego :)

ocenił(a) serial na 9
p_sawyer33

Fakt serial świetny ale wypali się;/ Jak dla mnie sezony 1-4 były genialne.Później cos sie popsuło. A 7-9 to juz porażka.Polecam Gossip Girl tez boski serial;)))))))

Martucha187

wydaje mi sie ze nigdy mi sie nie znudzi :p tak jak Przyjaciele, ogladalam ten serial juz tyle razy ze znam dialogi na pamiec a dalej go uwialbiam i dalej mnie smieszy :) tak samo jest z OTH.. :)

friends88

a co myslicie o life unexpected? oglada to ktos?

ocenił(a) serial na 10
friends88

Oglądałam 1 sezon, ze względu na Bug'a... ale nie jest to jakiś super serial, jak dla mnie przynajmniej :))

ocenił(a) serial na 8
friends88

Life unexpected ja oglądałam. Jeśli lubisz obyczajówki, to z pewnością Ci się spodoba. Tylko w pewnym momencie główna bohaterka zaczyna być nie do zniesienia.

friends88

życie na fali, pamiętniki wampirów, pretty little liars, gotowe na wszystko, the laiyng game

friends88

hmm, ja oglądam Switched at birth, fajny serial obyczajowy. :) Wiadomo, nic już nie będzie takie, jak OTH, ale myślę (bardzo skromnie), że moja propozycja jest całkiem niezła. ^^

ocenił(a) serial na 10
sonathia

A ja polecam Pretty Little Liars, The Lying Game, Once upon a time, Hart of Dixie, Life unexpected, Pamiętniki Wampirów. Oglądałam też Switched at birth ale jakoś po połowie czar mi prysnął :( Nie wiem czemu... Ech :P

ocenił(a) serial na 10
li90

Ach no i oczywiście lubiłam też The Secret Life of American Teenager. Fajny odmóżdżacz po ciężkim tygodniu :D
Polecam także Awkward. Chociaż ma mało odcinków jak na razie, ale jest fajny.

li90

Everwood, Weronika Mars, Revenge :)

friends88

dzieki, moze na ktorys sie zdecyduje :)

friends88

jak skończysz to ogladaj od nowa :)
i do tego jeszcze Gossip Girl ;)