PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112895}

Pogoda na miłość

One Tree Hill
2003 - 2012
7,9 30 tys. ocen
7,9 10 1 29628
Pogoda na miłość
powrót do forum serialu Pogoda na miłość

Witam. Mam do Was pytanie...ktory z braci wam sie bardziej podoba? Mnie osobiscie Lucas...jest slodki :D. Wpisujcie sie! Pozdrawiam!

ocenił(a) serial na 10
maly_mis_2

Mi oczywiscie bardziej podoba sie Lucas jest bardzo przystojny.

ocenił(a) serial na 10
maly_mis_2

Niestety nie umiem odpowiedziec na to pytanie (: Na początku Lucas, potem Nathan zaczął się zmieniać, więc też stał się fajny, potem Lucas się zmienił, te afery z dziewczynami i w ogóle, no a na końcu drugiej serii obaj są super, więc nie mogę wybrać. Zobaczę co zaprezentują w trzeciej serii to dam znać ;)

ocenił(a) serial na 10
maly_mis_2

Bez wątpienia Lucas !! Zawsze mi się podobał ! Ale z charakteru o wiele bardziej wolę Nathana!!! Jak by tak połączyć charakter Nathana i urodę Lucasa to wyjdzie mój ideał chłopaka ! :D :D :D :D:D :D :D

maly_mis_2

Lucas, Lucas i jeszcze raz Lucas =). Nie jest za bardzo w moim typie, ale ma w sobie coś interesującego... Wiecie, co mam na myśli :D.

maly_mis_2

po dłuższym zastanowieniu wybieram Lucasa :]

ocenił(a) serial na 10
maly_mis_2

wiec w pierwszej serii Lucas zdecydowanie:) z drugiej serii obejrzalam narazie 3 pierwsze odcinki i naprawde zaczyna mi sie podobac Nathan:) wiec mysle ze jak narazie sa na 1 miejscu obaj:))
pozdrowionka

ocenił(a) serial na 9
ZiggyGirl

Lucas za swoja urode, czar :), inteligencje, oczytanie, cieplo, sexapil :P, sylwetke, charakter, osobowosc, styl i ogolnie za wszystko co soba reprezentuje

maly_mis_2

CHAD MICHAEL MURRAY - ;LUCAS!oczywiscie ze on!

maly_mis_2

Będę oryginalna - Nathan. Miodzio :))) Przystojny jak diabli i ma taki lekko zachrypiony głos. Tylko schrupać:)

ocenił(a) serial na 8
maly_mis_2

hejka!!! z wygladu bardziej mi sie podoba Lucas - jest bardzo seksowny ;),ale Nathan tez ma w sobie cos :D

ocenił(a) serial na 10
maly_mis_2

lucas lucas lucas lucas lucas lucas lucas lucas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!kocham go!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
maly_mis_2

lucas lucas lucas lucas lucas lucas lucas lucas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!kocham go!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
maly_mis_2

nathan nathan nathan!!!!!!!!!on jest chociaż wolny:)

użytkownik usunięty
Agness

mi sie od poczatku podobal lucas... ale po jakims czasie nathan zaczal mi sie rowniez podobac... sa to 2 zupelnie inne typy facetow ale obaj sa ok [czyt: nie pogardzilabym gdyby moj facet wygladal jak ktorys z wyzej wymienionych ;)]

ocenił(a) serial na 10
maly_mis_2

A mi sie bardziej podoba Nathan :p Ale Lucas miodzio tez miodzio.

ocenił(a) serial na 10
maly_mis_2

Moim zdanie obydwaj sa przystojni =) ale jeśli bym miała wybierac to wybrałabym Nathana :P:P

ocenił(a) serial na 10
AgNeSssA

A mnie tam Lucas bardziej sie podoba, od I serii:):) Nathan tez nie jest zły ale wole Lucasa..... I nie tylko ze wzgledu na jego urode ale i charakter bardziej mi sie podoba...:)

ocenił(a) serial na 10
maly_mis_2

Obaj są tacy ze kolana się uginają ale jednak pomitego że Lukas ma to coś wybieram Nathana :)

ocenił(a) serial na 10
Muza

Lucas był fajny, jak miał długie włosy..teraz zbrzydł..za to Nathan..mmm cudo ;)

ocenił(a) serial na 10
maly_mis_2

Lucas. I charakter i wygląd jest świetny. Takich facetów z obydwoma cechami nie znajdziemy chyba na tym świecie...Ehh.... :)

lavender_88

wedlug mnie obaj maja w sobie to cos, ale jakos od pierwszej czesci wole Nathana pozdr. dla wszystkich :)