Witam. Mam do Was pytanie...ktory z braci wam sie bardziej podoba? Mnie osobiscie Lucas...jest slodki :D. Wpisujcie sie! Pozdrawiam!
Niestety nie umiem odpowiedziec na to pytanie (: Na początku Lucas, potem Nathan zaczął się zmieniać, więc też stał się fajny, potem Lucas się zmienił, te afery z dziewczynami i w ogóle, no a na końcu drugiej serii obaj są super, więc nie mogę wybrać. Zobaczę co zaprezentują w trzeciej serii to dam znać ;)
Bez wątpienia Lucas !! Zawsze mi się podobał ! Ale z charakteru o wiele bardziej wolę Nathana!!! Jak by tak połączyć charakter Nathana i urodę Lucasa to wyjdzie mój ideał chłopaka ! :D :D :D :D:D :D :D
Lucas, Lucas i jeszcze raz Lucas =). Nie jest za bardzo w moim typie, ale ma w sobie coś interesującego... Wiecie, co mam na myśli :D.
wiec w pierwszej serii Lucas zdecydowanie:) z drugiej serii obejrzalam narazie 3 pierwsze odcinki i naprawde zaczyna mi sie podobac Nathan:) wiec mysle ze jak narazie sa na 1 miejscu obaj:))
pozdrowionka
Lucas za swoja urode, czar :), inteligencje, oczytanie, cieplo, sexapil :P, sylwetke, charakter, osobowosc, styl i ogolnie za wszystko co soba reprezentuje
Będę oryginalna - Nathan. Miodzio :))) Przystojny jak diabli i ma taki lekko zachrypiony głos. Tylko schrupać:)
hejka!!! z wygladu bardziej mi sie podoba Lucas - jest bardzo seksowny ;),ale Nathan tez ma w sobie cos :D
lucas lucas lucas lucas lucas lucas lucas lucas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!kocham go!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lucas lucas lucas lucas lucas lucas lucas lucas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!kocham go!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mi sie od poczatku podobal lucas... ale po jakims czasie nathan zaczal mi sie rowniez podobac... sa to 2 zupelnie inne typy facetow ale obaj sa ok [czyt: nie pogardzilabym gdyby moj facet wygladal jak ktorys z wyzej wymienionych ;)]
Moim zdanie obydwaj sa przystojni =) ale jeśli bym miała wybierac to wybrałabym Nathana :P:P
A mnie tam Lucas bardziej sie podoba, od I serii:):) Nathan tez nie jest zły ale wole Lucasa..... I nie tylko ze wzgledu na jego urode ale i charakter bardziej mi sie podoba...:)
Obaj są tacy ze kolana się uginają ale jednak pomitego że Lukas ma to coś wybieram Nathana :)
Lucas był fajny, jak miał długie włosy..teraz zbrzydł..za to Nathan..mmm cudo ;)
Lucas. I charakter i wygląd jest świetny. Takich facetów z obydwoma cechami nie znajdziemy chyba na tym świecie...Ehh.... :)