Zagrajmy z popularną grę "X" czy "Y". Na przykład ja zadaję pytanie, a osoba po mnie odpowiada na nie i sama zadaje kolejne pytanie związane z Pogodą na miłość. A więc, ja zacznę:
Lucas&Peyton czy Lucas&Brooke? ;))
psycho derek, w zyciu nie widzialam smieszniejszych scen :P
pies zjadajcy serce dana, czy nany carrie rzucajaca sie z siekiera na haley i deb?:D
trudno wybrać... ale chyba nanny Carrie z siekiera po dostaniu chwile wczesniej butelka w glowe bylo bardziej absurdalne
Haley z ciemnymi wlosami z 6 sezonu czy jasnymi z 7?
Rachel
DAN lepszy w roli złego surowego ojca-trenera czy czy troskliwego tatusia chcącego po latach naprawiać krzywdy?
omojboze. to ju chyba lepiej nate i tylor oO
kto wygladal lepiej na balu w tej malej miescinie, gdzie przyjaciele ratowali Mouth'a z opresji (nie pamietam nazwy, 4. sezon :P) - Haley (w ciazy), czy Payton?
Peyton :)
Brooke uderzająca Rachel w 3x05 (Północne Szaleństwo...jeden z moich ulubionych odcinków) czy Brooke uderzająca Rachel w 7x09 ?
jake
ktory watek (wlasciwie moment) byl bardziej dramatyczny - haley potracona przez Daunte, czy "klopoty" peyton tuz przed narodzinami sawyer?
soryy , to pytanie było już dwa razy, więc inne ;)
brucas : kłótnia w deszczu (3x13) czy na ślubie Naley (3x21)??
w deszczu!
Haley i "bitch slap", jaki wymierzyła Rachel za utratę pracy korepetytorki i próbę uwiedzenia Nathana (4x14), czy catfight Peyton vs. Brook na trawniku przed domem tej pierwszej (4x15)?
catfight Peyton i Brooke
Dziewczyny tanczace w Tricu do piosenki Citizen Cope czy na imprezie do piosenki Spice Girls?
spice girls! (sceny w tricu nie pamietam:P )
lepsze sceny w odc. 13x4: Haley i Skills, czy Nathan i Payton?
*Peyton (zdecydowanie denerwujące jest to, że nie można poprawiać swoich postów!)
to już było, HALEY! <3
gorszy wypadek Luke'a (1. sezon), czy Nathana (chyba 3. sezon)?
wypadek Nate'a (to był drugi sezon)
bardziej dramatyczne: Haley potrącona przez samochód czy zawał Lucasa z odcinka 9 czwartego sezonu?
trudny wybór między Chase'm a Grubbs'em, ale jednak ten drugi:>
Skills, czy Clay?
Skills.
Skoro już się tak upieracie przy ciemnych włosach Haley, to krótkie, czy długie?