Zagrajmy z popularną grę "X" czy "Y". Na przykład ja zadaję pytanie, a osoba po mnie odpowiada na nie i sama zadaje kolejne pytanie związane z Pogodą na miłość. A więc, ja zacznę:
Lucas&Peyton czy Lucas&Brooke? ;))
Comet Peyton!!
Ravens w zwykłych strojach poza boiskiem, czy schludnie i "pod krawatem"? ;)
Dan+Deb;)
Lepsza na chaju:Brooke po pigułkach przeciwbólowych w 1 sezonie czy Haley po zjedzeniu murzynków z marihuaną w 7 sezonie?
Brooke na tylnym siedzeniu swojego garbusa. Chociaz kocham Hales, więc ta scena tez mi się podobała ;)
Scena, kiedy Chriss Keller dostaje w głowę piłką("Ball! Nate, gimme the ball!" :D), czy ta, w której cała paczka jedzie po Moutha i Chriss zgarnia ich w środku nocy swoim Tour Busem - 4. sezon ("You're a little plump, Haley")?
zdecydowanie ta druga. "I'm pregnant, you idiot!" xd
Brooke i Julian, czy jednak Alex i Julian?
Brooke i Julian!!
A skoro już mowa o Alex... Alex-suka, czy Nie-Wiadomo-Co-Knująca-Alex-Po-Terapii?
Alex suka! na początku 7 sezonu była całkiem ok.
No to a propo suk: to matka Brooke jako Victoria czyli dobra,kochajaca mamusia czy Bitchoria wredna uprzykrzająca wszystkim życie suka?
najchętniej wybrałabym kochającą mamusię dla Brooke i Bitchtorię dla całej reszty, w takich scenach jest najlepsza:D
która scena: Haley dowiaduje się, że Nate został "powołany" ("You're in the NBA?" - mój faworyt), czy kiedy ta wiadomość dociera do Jamiego? ;)
kiedy Hales dowiaduje się, że Nathan jest w NBA:)
lepszy odcinek: strzelanina w szkole czy wygrane mistrzostwa przez Ravensów?
wygrana w mistrzostwach! (to wtedy Haley zostaje potrącona, prawda?;> )
Brooke na ślubie Nate'a i Haley, czy Lucasa i Peyton?
Lucasa i Peyton. Cholernie podobała mi się jej kreacja.
Peyton - zbuntowana licealistka czy raczej Peyton - dorosła kobieta ?
zbuntowana licealistka. chyba ze dorosła kobieta rzucająca balonami z wodą z dachu :D
przemówienie Hales na rozdaniu dyplomów(tuż przed porodem), czy na ślubie lucasa i payton? :)
oj, zdecydowanie Peyton- zbuntowana licealistka !
psycho-Derek czy prawdziwy przyrodni brat P. ? ;>
[przepraszam, jeśli już było]
oczywiście, że brat. kto lubi psycholi? ; >
bardziej seksi :
Nathan teraz czy w początkowych sezonach?
teraz. wtedy był sztywny jak kłoda, po pierwszym sezonie już mu lepiej idzie:P
Peton - sierota życiowa, którą wszyscy muszą sie opiekować (patrz: pierwsza akcja z psycho-derekiem), czy Peyton- fighter, umiejąca o sibie zadbać (patrz: np. druga akcja z psycho-derekiem)?
ale jeszcze koryguję swoją odpowiedź na poprzednie pytanie - może w sezonach 1-4 jednak tez był seksowny, w końcu było duuuużo ściągania koszulki:D
czerwona Brooke :)
scena;
"I'm the one for you, Brooke Davis."- przy ognisku czy "You're the one, Peyton." - po wygranym meczu
? ;>
zdecydowanie po wygranym meczu Yoy're the one I want next me when all my dreams come true;)
ślub Naley (ten drugi) czy Leyton?
Naley zdecydowanie ! Ten odcinek jest cudowny.. I Led Zeppelin pod koniec z 'Babe I'm gonna leave you'. Rozpływam się..
Peyton + Jake , mieszkający razem w jej pokoju czy przyjazd Peyton do Jagielskiego i 'oświadczyny' ?
nie lubię tej pary ale jeśli mam już wybierać to przyjazd P do Jake'a.Wtedy było I love you Lucas:)
czyja mowa w kapsule czasu: Lucasa planującego raz na zawsze zniszczenie Dana czy Nathana mówiącego,że poślubienie Haley było najgorszą rzeczą w jego życiu?
uh, Nathan o Haley.. to było mocne.
już wcześniej pytałam, ale nikt nie odpowiedział, to może teraz :) : biologiczna mama Peyton- Ellie czy adoptowany ojciec- Larry?
Adoptowany ojciec.
Haley jako piosenkarka czy nauczycielka? ;)
I mam pytanie do wczesniejszego. Moglby mi ktos powiedziec w ktorym odcinku, albo chociaz sezonie Nathan mówil o tym poslubieniu Haley?
Haley jako piosenkarka
Lepsza bójka na boisku podczas Midnight Madness: zawodników Ravensów czy cheerleaderek?
otwarcie kapsuły i ujawnienie słów Nate'a było w trzecim sezonie.Jakoś na początku.
w koszykówkę!!
nowe wcielenie Haley (flying machine), czy jednak stare (np. halo)?
oba są świetne;) (fajnie,że Joy próbuje nowych brzmień)
Karoke i taniec: Nathana i Chase'a czy Jamie'go i Andre?
Nathana i Chase'a. Śmiało mogę powiedzieć, że w pewnym sensie było to dość seksowne. :-D
większy wyciskacz łez :
wypadek Nathana (2 sezon - ta piosenka! <3) czy śmierć Keitha?
Leyton z Sawyer
Lepsze wyzwanie: Nathan i Tim jako skautki sprzedające ciasteczka czy Lucas zwracający ubrania ściągjąc je z siebie?
Lucas zwracający ubrania ściągjąc je z siebie:)
Który przystojniejszy
Felix czy Chase?
Chase
Fajniejsze przebranie na Halloween: Brooke jako Diabeł z piórami, Peyton jako Anioł Śmierci czy Haley jako Sandy z Grease?
Karen i Keith :)
gorsze upokorzenie:
- Lucasa (video z Karen i Danem w młodosci)
- Peyton (sex video Nathana i Brooke)
oba były okropne ale wybieram Peyton i sex tape
Lepsza scena: Nathan i Clay jadący ze świniami czy bójka Haley,Quinn i Taylor w basenie?
chociaż średnio zrobiona, jednak bójka w basenie ;]
Hales licealistka i tutor girl, czy Haley glam-Mama?