PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112895}

Pogoda na miłość

One Tree Hill
2003 - 2012
7,9 30 tys. ocen
7,9 10 1 29541
Pogoda na miłość
powrót do forum serialu Pogoda na miłość

Mam pytanie:) Jaki związek bardziej wam pasuje? Lucas&Peyton czy Brooke&Lucas?? I dlaczego uważacie, że oni do siebie pasują?

nhales

Brook i Lucas, a dlaczego to możecie zobaczyć z moich wpisów :)

MartaS

Wiem:) przecież ostatnio byś mnie nawet zbluzgała za to, że wolę Lucasa I Peyton:) ale i tak jesteś w porzo MartaS:) pzdr dla Ciebie

nhales

Jestem z MartaS, tak jak ona wolala bym Lucasa i Brook. No i zawsze bylam za nimi, nie mam nic tez do postaci Peyton - moze Jake wruci i Peyton tez bedzie hepi.

miidniight

Jestem z wami dziewczyny:P
Nie wiem czemu ale wolę Lucasa i Brook chciaz do Peyton nic nie mam i ją też bardzo lubie. Ale według mnie to ona z Lucasem pasują mi bardziej do dobrych przyjaciół, którzy się o siebie troszczą i tyle. Natomist co do Lucasa i Brook to pasują do siebie jak dwie połówki jabłuszka:D. Bardzo chciała bym, żeby byli razem. Chociaż po tym jak obejrzalam 5 odcinek, w którym zaczyna się już romans Brook i Nicka zaczynam wątpić czy Lucas bedzie z Brook:( Mam nadzieje, że sie mylę. A wy co sądzicie Lucas bedzie z Brook czy jednak z Peyton? A i jeszcze jedno nie wiecie może czy 4 seria bedzie ostatnią czy może bedzie 5 seria?
Pozdro:)

nhales

Brooke&Lucas a jak to nie mozliwe to w ogle

Geisha_

Brooke i Lucas. :)

reya

dzięki nhales pozdro dla ciebie również :)

nhales

Jak wielokrotnie pisałam - Lucas & Peyton FOREVER :)
anka

anjin_2

Oczywiście, że Brooke i Lucas ! A jak będzie okaże się za jakieś 10 odcinków :P

nhales

oczywiscie ze Lucas & Peyton!!:)uwazalam tak od 1 odcinka 1 serii,az do ostatniego, ktory ogladalam czyli do 5 czwartej:)

nhales

LUCAS & BROOKE ;))) (mimo 5 odc 4 serii w ktorym postąpiła jak ...)