Który sezon One Tree Hill był według was najlepszy?? No i dlaczego?? Mnie poki co najbardziej podoba się trzeci bo jest lżejszych tematycznie od pozostałych i więcej w nim śmiesznych wstawek (Dan i Deb zwalczający sie nawzajem ;))
Narazie ogladalam 1 i 2 sezon.No i jesli mialabym wybierac miedzy nimi to bardziej podoba mi sie 2 sezon bo wiecej w nim akcji choc 1 nie byl wcale gorszy :)
Zamieściłam gre poświeconą wszystkim sezonom One tree Hill na moim blogu. Zapraszam!!
ze wszystkich 4 jezeli mialbym wybrac to 1 ale trudno powiedziec kazdy ma cos w sobie ; p
Jak narazie to najbardziej podobał mi się drugi, więcej nie napisze na ten temat, bo nigdzie nie mogę znaleźć następnych sezonów. Masz może jakieś linki albo coś? odpisz. pliss
mozna sciagnac z bearshare albo kiedys ktos podawal ze sciagał ze strony www.isfree.tv nie wiem czy dalej sie da.sprawdz
Moze ogladaj na stornie http://www.tv-links.co.uk/listings/1/66 ? Tylko sciagnij program PlaySubttitles do wyswietlania napisów :) Nie ma tam wsyztskich odcinków wiec sciagnij z bearshare lub z torrentz.com ;) Pozdro
zgadzam się z olusią ... najlepszy był 4 sezon .. i nie sugeruje się wyglądem aktorów bo przyznaje troche im się pogorszyło xd ale jaka akcja :)
ja uwazam ze 3 seria, 1,2 byla ok ale co do 4 uwazam ze za duzo dramatu bylo a to nie pasuje zbytnio do poprzednich serii... a 3 sezon byl zarazem smieszny jak lekki do ogladania ale i tak dodotalo smaku 3 serii odc 3x16-17 :( / wiec nie bylo do konca kolorowo 3 serie az milo mi sie oglada zawsze jak wlacze
Ja najbardziej lubię 2, bo wtedy i lucas , i brooke zdali sobie sprawę że są w sobie zakochani, do tego lucas był cudownie zazdrosny o felixa. Lubię ten sezon także z powodu the wreckers i 'nocy wyzwań'- uśmiałam się do rozpuku. Co do pozostałych : na drugim miejscu 3 ( brucas <333) ale nie podobał mi się dramat w szkole - zahacza trochę o mrocznego 'słonia', 1 też był w porządku, 4 zdecydowanie odstaje od reszty. Mam nadzieję, że 5 będzie lepszy. Pozdrawiam
5 sezon ma być jeszcze bardziej dramatyczny więc nie wiem czy się nie zawiedziecie ;>
mnie się najbardziej podobał trzeci sezon. na drugim miejscu czwarty :) przeżywałam strasznie razem z Peyton te akcje z jej bratem ;D aż czasem zapominałam oddychać :P