PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112895}

Pogoda na miłość

One Tree Hill
2003 - 2012
7,9 30 tys. ocen
7,9 10 1 29584
Pogoda na miłość
powrót do forum serialu Pogoda na miłość

Najlepszy sezon??

ocenił(a) serial na 10

Który sezon One Tree Hill był według was najlepszy?? No i dlaczego?? Mnie poki co najbardziej podoba się trzeci bo jest lżejszych tematycznie od pozostałych i więcej w nim śmiesznych wstawek (Dan i Deb zwalczający sie nawzajem ;))

ocenił(a) serial na 10
gosja19

Narazie ogladalam 1 i 2 sezon.No i jesli mialabym wybierac miedzy nimi to bardziej podoba mi sie 2 sezon bo wiecej w nim akcji choc 1 nie byl wcale gorszy :)

Haley93

Mnie sie najbardziej podoba 3 sezon bo jest poswięcony Brucas,a ta para jest super:)

ocenił(a) serial na 10
gosja19

Zamieściłam gre poświeconą wszystkim sezonom One tree Hill na moim blogu. Zapraszam!!

ocenił(a) serial na 6
gosja19

wedlug mnie najlepszy to sezon 1 i 3 :pP:p:p:p;p

ocenił(a) serial na 7
natusia_5

ze wszystkich 4 jezeli mialbym wybrac to 1 ale trudno powiedziec kazdy ma cos w sobie ; p

gosja19

Jak narazie to najbardziej podobał mi się drugi, więcej nie napisze na ten temat, bo nigdzie nie mogę znaleźć następnych sezonów. Masz może jakieś linki albo coś? odpisz. pliss

gr_louie91

mozna sciagnac z bearshare albo kiedys ktos podawal ze sciagał ze strony www.isfree.tv nie wiem czy dalej sie da.sprawdz

Samaire

acha a sezon to oczywiscie 3!!!:)

Samaire

A ty masz może jakieś odcinki z 3 sezonu? Może przesłałabyś mi chociaż 1 na poczte;)

gr_louie91

a ja uważam, że najlepszy był sezon 4:D i mam nadzieję, że 5 będzie jeszcze lepszy:p

gr_louie91

nie da rady poczta tego nie pomiesci

ocenił(a) serial na 9
gr_louie91

Moze ogladaj na stornie http://www.tv-links.co.uk/listings/1/66 ? Tylko sciagnij program PlaySubttitles do wyswietlania napisów :) Nie ma tam wsyztskich odcinków wiec sciagnij z bearshare lub z torrentz.com ;) Pozdro

ocenił(a) serial na 10
Fructisa

zgadzam się z olusią ... najlepszy był 4 sezon .. i nie sugeruje się wyglądem aktorów bo przyznaje troche im się pogorszyło xd ale jaka akcja :)

ocenił(a) serial na 10
_Anka_

ja uwazam ze 3 seria, 1,2 byla ok ale co do 4 uwazam ze za duzo dramatu bylo a to nie pasuje zbytnio do poprzednich serii... a 3 sezon byl zarazem smieszny jak lekki do ogladania ale i tak dodotalo smaku 3 serii odc 3x16-17 :( / wiec nie bylo do konca kolorowo 3 serie az milo mi sie oglada zawsze jak wlacze

ocenił(a) serial na 10
Geisha_

Ja najbardziej lubię 2, bo wtedy i lucas , i brooke zdali sobie sprawę że są w sobie zakochani, do tego lucas był cudownie zazdrosny o felixa. Lubię ten sezon także z powodu the wreckers i 'nocy wyzwań'- uśmiałam się do rozpuku. Co do pozostałych : na drugim miejscu 3 ( brucas <333) ale nie podobał mi się dramat w szkole - zahacza trochę o mrocznego 'słonia', 1 też był w porządku, 4 zdecydowanie odstaje od reszty. Mam nadzieję, że 5 będzie lepszy. Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 7
justizar

5 sezon ma być jeszcze bardziej dramatyczny więc nie wiem czy się nie zawiedziecie ;>
mnie się najbardziej podobał trzeci sezon. na drugim miejscu czwarty :) przeżywałam strasznie razem z Peyton te akcje z jej bratem ;D aż czasem zapominałam oddychać :P

ocenił(a) serial na 10
joy_4

3 jakos duzo się działo:) Brooke i Luc , zamach w szkole otwarcie kapsuły