PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112895}

Pogoda na miłość

One Tree Hill
2003 - 2012
7,9 30 tys. ocen
7,9 10 1 29628
Pogoda na miłość
powrót do forum serialu Pogoda na miłość

Hejka! Mam ogromną prośbę, czy mógłby mi ktoś napisać jak to będzie z nathanem i haley w sezonie II i III?? bardzo was prosze bo to moja ulubiona para :)

ocenił(a) serial na 10
MartaS

Skoro chcesz wiedzieć=) Bardzo długo by mówić, Nathan i Haley bardzo się kochają, ale jak każda para mieli problemy. Haley w połowie II serii zostawiła Nathana i pojechała w trasę. Nathan okropnie to przeżywał, i choć Haley wróciła pod koniec II serii nie umiał jej wybaczyć. Musiał jej na nowo zaufać, co nie było łątwe. Jednak ich wielka miłość wygrała, a w ostatnim odcinku III serii odbędzie się odnowienie przysięgi małżeńskiej i huczny ślub. No to takw telegraficznym skrócie=P

ocenił(a) serial na 10
Peyton_3

A jak bedzie z Lucasem i Brooke bo z tego co co widziałam to w 3 serii znow bedą razem (odc 3x9) ale później nie miałam napisów i nie wiem o co chodzi :D jakby ktos mogł napisac to super pozdro :)

ocenił(a) serial na 10
misiaa_

z Lucasem i Brooke ejst dobrze, co prawda Brooke nie była pewna czy Lucas wąłsnie ja kocha ale powiedzial jej wszsytko i ze nei chce byz peyton no i sa szcesliwi, ale teraz sie Peyton uswiadomila ze jedna go kocha LMAO