PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112895}

Pogoda na miłość

One Tree Hill
2003 - 2012
7,9 30 tys. ocen
7,9 10 1 29578
Pogoda na miłość
powrót do forum serialu Pogoda na miłość

Emisja serialu w Stanach zakończona, jak więc sądzę nasze forum umrze śmiercią naturalną. Dlatego piszę ten post teraz.... Czy Was fani OTH i innych produkcji CW nie boli fakt, iż dystrybutor WB w Polsce tj. Galapagos wydaje po jednym sezonie świetnych seriali, a później olewa swoich konsumentów? Osobiście chciałbym pewnego dnia zobaczyć na półce sklepowej zielone pudełko z 4 sezonem OTH (i dalej). Jeżeli też chcielibyście, żeby w Polsce zostały wydane kolejne sezony OTH na DVD piszcie bezpośrednio do Galapagos i na ich fan page'u na facebook'u!!! Zachęcam do tego, bo wiem, że pojedyncze wiadomości np. ode mnie niczego nie zdziałają... :(

kaktus20

watpie zeby to cokolwiek dalo..:/ Jezeli serial bylby w tv (cale 9 sezonow) to tak ale tak to watpie czy ich to obchodzi..:/

ocenił(a) serial na 8
kaktus20

Z tego co kiedyś się orientowałam to na allegro był sezony chyba aż do 8, jednak bez polskich napisów.

ocenił(a) serial na 10
prqemila

Co do allegro to rzeczywiście można kupić wszystkie sezony ale właśnie bez polskich napisów. Wolałbym żeby Galapagos w ogóle nie wydawał niektórych seriali, bo tylko wzbudzają apetyt widza, zostawiając go później z niedosytem, kończąc dystrybucję na jednym sezonie... Co do TV to nie ma na co liczyć, bo np. taki Tvn/Tvn7 w ogóle nie liczy się ze zdaniem widzów - czytając ich fora i widząc po 50 próśb o dany serial/film wkurzam się jeszcze bardziej, zważając na fakt co puszczają - Majewski, Rozmowy w toku itp. Na prawdę oglądając polską tv czuję, że robią ze mnie idiotę...

ocenił(a) serial na 10
kaktus20

Myślę, że lepszym pomysłem jest to aby stworzyć petycję, w której zawrzemy prośbę o przywrócenie na antenie stacji TVN emisję OTH od 1 sezonu (wiem że dla niektórych to może być śmieszne i bezsensowne, ale ludzie, świat należy do tych którzy próbują i walczą, a nie zakładają że im nie wyjdzie! ). Oczywiście aby miało to sens i opłacało się TVN, serial musiałby być nadawany na antenie w godzinach po-szkolnych, aby najwierniejsi fani mogli nabijać licznik oglądalności i tym samym, dawać większe szanse na emisję kolejnych sezonów. Bo na zdrowy umysł, kto ogląda te wszystkie: ,,Ukryta prawda", ,,Sąd rodzinny" czy ,,Sędzia Anna Maria Wesołowska"? Ok, są odbiorcy tego typu programów, ale nie można tego emitować wcześniej? Większe przebicie będzie miała widownia OTH, a nie starsze osoby, które oglądają to tak naprawdę z nudów. Nie rozumiem czemu tak samo TVN puszczało na antenie serial ,,Plotkara" (który jest jednym z najbardziej popularnych seriali) w godzinach wczesnych, kiedy odbiorcy tego serialu, nie mogli tego oglądać? To jest dziwna zależność, bo zamiast inwestować w młodzież, to opierają się na stałych schematach i programach, które na każdej stacji się powtarzają.

Wydaje mi się że jest to bardzo fajny pomysł co do petycji, jednak jeżeli macie inne pomysły, to czekam(y), bo walczymy w tej samej sprawie :)

ocenił(a) serial na 10
Aniulka280593

Jestem jak najbardziej za!!! Plus emisja w Tv może spowodować dystrybucję przez Galapagos (czytając komentarze na fb tvnadvd typu coś tam będzie wydane po emisji w TVN)...

ocenił(a) serial na 10
Aniulka280593

Ale tvn7 też poprzestał na 3 sezonie chyba, stąd w Polsce nie można kupić więcej sezonów tego serialu. Ja kiedyś kupiłem 1 sezon, ale w sumie teraz się zastanawiam po co, skoro tylko 3 można dostać. A dla mnie serial najlepszy był do 6 sezonu, reszty mogłoby nie być.