PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112895}

Pogoda na miłość

One Tree Hill
2003 - 2012
7,9 30 tys. ocen
7,9 10 1 29628
Pogoda na miłość
powrót do forum serialu Pogoda na miłość

Czy w ostatnim odcinku 3 serii Peyton umrze?? Bo wiem że będzie postrzelona a wszyscy rozpaczają na zwiastunie... Nie chce zey umarła :(:(

agentka15

Peyton NIE , KEITH TAK :((((( . A skad masz zwiastun ?????
Pewnie napisałam 2 x za co przepraszam:)

Lady_M

Narazie był tlyko ten odcinek ze strzelanino jakieś 2-3 tygodnie temu i niewiadomo jeszcze czy umrze P czy K - ale raczej K:(...kolejny odcnek (juz po strzelaninie) będzie za tydzień emitowany w Stanach i wtedy się rozwieją wszelkie wątpliwości

They_Are_Not_You

No tak jak pisałam oglądałam 316 odc i Peyton dostała w nogę wiec raczej nie umrze, a Keith myśle ze tez nie, wygladało jakby w ramie oberwał;) narazie bede jeszcze raz oglądac 2 sezon w tv. jakby ktos chciał to mam wszystkie odc.
gilgat@op.pl

secret2

Cytat z jednej ze stron : Tree Hill tries to cope with what has unfolded at the high school. Not one... but two deaths. Both Keith and Jimmy will have funerals... but the show must go on. Nathan and Haley will realize life is too short and talk about living together again... maybe even more! Dan will play off the murder as if Jimmy shot Keith first, then shot himself. He will also act very depressed and try to get closer to Karen and Lucas during this time.