11 stycznia (środa) 2012 r. o 20:00 ichniejszego czasu.
Promo:
http://www.twitvid.com/VOXK7
Kurde, co oni chcą zrobić z tym sezonem, same dramaty ;/ Ostatni sezon powinien być tak sielankowy jak sezon 8.
Ja tam prawie nic nie widziałam kiepska jakość. Widziałam Lucasa na początku czy mi się wydawało?? Bo coś były plotki że wróci na ostatni sezon...?
na poczatku byl dan i chris keller
ja mam pare pytan
kto byl w radiowiozie ?
i kto na koncu tak obrywał ?
Jeśli to jest prawdziwe promo to hmm... jestem zawiedziona. Wyglądało jak na jaja, w dodatku raziła po oczach kiepska gra aktorów. Mam nadzieję, że tak sezon się nie zapowiada :/
Jak dla mnie to akcja działa się w kinie i oni oglądali film o sobie:) Może Julian nakręcił o nich film i to byli aktorzy. Taka jest moja wersja.
dokladnie, to bylo promo pokazane na an "evening with one tree hill" nagrane przez uczestnika tego spotkania:) juz to widze jak Julian nakrecil by film w ktorym Haley idzie do kostnicy i placze tam, w ktorym jego bija i w ktory m pojawia sie chris keller(!) :/
no te sceny na poczatku to napewno z wczesniejszych sezonow,a ten wypadek? wie ktos czy to z jakieos serialu innego czy moze faktycznie OTH?
we wstawkach jest dużo Jany Kramer, a jej nie będzie w OTH. tylko w dwóch odcinkach. to są sceny z poprzednich odcinków, proma z aewoth i pewnie z innych seriali/filmów.
szkoda, niepotrzebnie to kontynuują; jeśli Nathan ma umrzeć, to nie zostanie już prawie nikt z "paczki"
Rzecz jasna, gorzej niż myślałam takie typu śmierć, morderstwo, wypadek. Jak oni mogli dużo dramatu, to jest przerażające.
Ehh mówię wam, że okaże się pewnie, że nikt nie umrze, tylko (Haley, Brooke, Natan itd) oglądają w kinie film o sobie, premiera filmu Juliana czy coś ( i ci aktorzy mają taką charakteryzację, że wyglądają dokładnie jak oni). Jakby mieli uśmiercić jeszcze kogoś z głównych bohaterów to 9 sezon byłby bez sensu.
jak dla mnie serial skończył się wraz z odejściem Leyton, jasne oglądałam później i podabała mi się część wątków ale zawalili sprawę bo mogli Chada i Hilarie zostawić przynajmniej gościnnie bo Peyton nie zostawiłaby Brook w ten sposób.
Jestem bardzo ciekawa jak to się teraz potoczy mam nadzieje, że Lucas jak się pojawi to trochę starego OTH wprowadzi przynajmniej na ten jeden epoizod