PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112895}

Pogoda na miłość

One Tree Hill
2003 - 2012
7,9 30 tys. ocen
7,9 10 1 29627
Pogoda na miłość
powrót do forum serialu Pogoda na miłość

11 stycznia (środa) 2012 r. o 20:00 ichniejszego czasu.

Promo:
http://www.twitvid.com/VOXK7

justyssia

przeraziło mnie to promo..... śmierć?

magdzia55

Kurde, co oni chcą zrobić z tym sezonem, same dramaty ;/ Ostatni sezon powinien być tak sielankowy jak sezon 8.

ocenił(a) serial na 10
elenkaa

Ja tam prawie nic nie widziałam kiepska jakość. Widziałam Lucasa na początku czy mi się wydawało?? Bo coś były plotki że wróci na ostatni sezon...?

kamorek

Na pewno wróci w jednym odcinku, a nie wiadomo jeszcze czy w więcej. Ale w jednym będzie ;)

kamorek

na poczatku byl dan i chris keller
ja mam pare pytan
kto byl w radiowiozie ?
i kto na koncu tak obrywał ?

ocenił(a) serial na 10
justyssia

Jeśli to jest prawdziwe promo to hmm... jestem zawiedziona. Wyglądało jak na jaja, w dodatku raziła po oczach kiepska gra aktorów. Mam nadzieję, że tak sezon się nie zapowiada :/

li90

w radiowozie był Chase, a bity był Julian.

ocenił(a) serial na 9
Dodo140

czy Haley oglądała zwłoki Nathana?? ;o

reeegina

@reeegina, nie prędzej to będzie Dan. ale raczej żaden z nich.

ocenił(a) serial na 10
Dodo140

Jak dla mnie to akcja działa się w kinie i oni oglądali film o sobie:) Może Julian nakręcił o nich film i to byli aktorzy. Taka jest moja wersja.

Klaudia0807

to jest prawdziwe promo sezonu pokazane na an evening with one tree hill:)

Klaudia0807

dokladnie, to bylo promo pokazane na an "evening with one tree hill" nagrane przez uczestnika tego spotkania:) juz to widze jak Julian nakrecil by film w ktorym Haley idzie do kostnicy i placze tam, w ktorym jego bija i w ktory m pojawia sie chris keller(!) :/

justyssia

http://www.youtube.com/watch?v=NNFdDWBG2iY&feature=player_embedded
a tu jeszcze jedno promo..

friends88

te drugie to fanmade.

Dodo140

no te sceny na poczatku to napewno z wczesniejszych sezonow,a ten wypadek? wie ktos czy to z jakieos serialu innego czy moze faktycznie OTH?

friends88

we wstawkach jest dużo Jany Kramer, a jej nie będzie w OTH. tylko w dwóch odcinkach. to są sceny z poprzednich odcinków, proma z aewoth i pewnie z innych seriali/filmów.

Dodo140

no to w takim razie musimy czekac do grudnia pewie na jakies nowe wiadomosci albo proma:)

ocenił(a) serial na 8
justyssia

szkoda, niepotrzebnie to kontynuują; jeśli Nathan ma umrzeć, to nie zostanie już prawie nikt z "paczki"

ocenił(a) serial na 10
nevergonnabe

Rzecz jasna, gorzej niż myślałam takie typu śmierć, morderstwo, wypadek. Jak oni mogli dużo dramatu, to jest przerażające.

ocenił(a) serial na 10
nevergonnabe

Ehh mówię wam, że okaże się pewnie, że nikt nie umrze, tylko (Haley, Brooke, Natan itd) oglądają w kinie film o sobie, premiera filmu Juliana czy coś ( i ci aktorzy mają taką charakteryzację, że wyglądają dokładnie jak oni). Jakby mieli uśmiercić jeszcze kogoś z głównych bohaterów to 9 sezon byłby bez sensu.

ocenił(a) serial na 8
Klaudia0807

oby tak było

ocenił(a) serial na 10
justyssia

jak dla mnie serial skończył się wraz z odejściem Leyton, jasne oglądałam później i podabała mi się część wątków ale zawalili sprawę bo mogli Chada i Hilarie zostawić przynajmniej gościnnie bo Peyton nie zostawiłaby Brook w ten sposób.
Jestem bardzo ciekawa jak to się teraz potoczy mam nadzieje, że Lucas jak się pojawi to trochę starego OTH wprowadzi przynajmniej na ten jeden epoizod

agnessa

zgadzam sie z Toba w 100%. Spieprzyli ogolnie ten serial jako calosc.