PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112895}

Pogoda na miłość

One Tree Hill
2003 - 2012
7,9 30 tys. ocen
7,9 10 1 29576
Pogoda na miłość
powrót do forum serialu Pogoda na miłość

który, wg Was, psychol był najgroźniejszy? :p
albo i też był najlepszym wątkiem?

dymas23

najgroźniejsza wg mnie była chyba ta Katie :)

ocenił(a) serial na 10
dymas23

chyba Derek podający się za brata Peyton i ta scena w piwnicy jej domu...brrr:D

ocenił(a) serial na 10
dymas23

chociaż niania,która męczyła Dana to też niezły wątek. Po za tym ten facet co zaatakował Brook no i Katie ona też była przerażająca;)

ocenił(a) serial na 10
dymas23

Katie była przerażająca, Derek w sumie też, ale najgorsza była chyba niania, od momentu wprowadzenia jej postaci ta aktorka niezmiennie kojarzy mi się z psychopatką.

strawberryblonde

co prawda to prawda :p
przerażająca była jak porwała Dana.. i jezu, dawała mu te robactwa do jedzenia xd

strawberryblonde

zdecydowanie niania Carrie :D i mam podobne odczucia, do dziś jak ją widzę w Pamiętnikach Wampirów to mi się "psycho alert" włącza :P

ocenił(a) serial na 10
strawberryblonde

dokładnie też tak uważam, jak widze ją w jakimś serialu od razu stwierdzam, że to psychopatka ;D w TVD w sumie też grała jakąs tajemniczą osobę, ale nie psychopatkę i teraz w PLL też jakieś kłamstewka ma. Tak czy inaczej uważam ją za najgorszego psychopate w OTH, świetnie to zagrała

cichaa

Tych psychopatow to bylo tam tylu, ze kazdy bohater mial swojego wlasnego:P Ale chyba najgorsza Carrie i Derek. Ale tak jak aktora, kory gral Dereka bardzo lubie ogladac w innych filmach, tak aktorka grajaca Carrie zawsze mi sie kojarzy z psychopatką.

ocenił(a) serial na 10
green_tea91

zgadzam się. Carrie i Derek. I jak tu oglądać teraz Pretty Little Liars albo Pamiętniki Wampirów, gdzie gra aktorka, która grała Carrie? Od tamtej pory mi się kojarzy z tą psychonianią ! ; o

ocenił(a) serial na 9
dymas23

zdecydowanie niania Carrie -.- wątek z porwaniem Dana był nie do przełknięcia. Psycho Nanny Carrie ;D

dymas23

jestem dopiero na szóstym sezonie, więc nie znam jeszcze postaci Katie. jak dotąd za największego psychola uważam nianię Carrie, która była totalnie oderwana od rzeczywistości... to, jak porwała Dana i karmiła go robakami, potem kopała jego grób... masakra. oglądając ją w PLL wiedziałam, że ma talent do grania okropnych postaci, ale że aż tak... :P numer dwa to zdecydowanie psycho Derek, który od początku nie wzbudzał u mnie pozytywnych uczuć, począwszy od dziwnego wyglądu, przez robienie zdjęć, aż do jego akcji, jak np. to w piwnicy w dzień balu.
twórcy postarali się, wymyślając te postacie, brr. ;D

a takim ogólnym psycholem - nie w dosłownym znaczeniu - zawsze będzie dla mnie Dan. :P

ocenił(a) serial na 10
yootsuu

zgadzam się. Ja również uważam Dana za takiego samego psychopatę jak np. Dereka. Wszyscy których wymieniliście zazwyczaj znęcali się fizycznie lub porywali, natomiast Dan znęcał się nad połową osób w serialu psychicznie. To jak zabił Keith'a, kłamał wszystkim w żywe oczy, odmówił pomocy synu-Nathanowi, porzucił Lucasa, no po prostu nie mieści się w głowie. Jak dla mnie to on jest jednym z najgorszych popaprańców w serialu.

Ale jeśli chodzi o tych co wymieniliście to Carrie i ten co pobił Brook. :D

jagoda088

dokładnie, Dan znęcał się psychicznie nad praktycznie każdym bohaterem, zniszczył życie synom, Karen, żonie, bratu, a potem jeszcze ten jego bezczelny program w telewizji i ślub z Rachel... mimo że są chwile, gdy widzę w nim zmianę na lepsze, przede wszystkim w stosunku do wnuka, to jednak.. nie. to zawsze będzie psychol. ;)

ocenił(a) serial na 10
yootsuu

Dan zmienił się praktycznie tuż przed swoją śmiercią.
I wcale nie dziwię się, ze Lucas mu nie wybaczył i nie przyjechał nawet wtedy gdy był już na przysłowiowym "łożu śmierci".

ocenił(a) serial na 10
jagoda088

Też się mu nie dziwie.

A propo tematu to najgroźniejszymi byli ci którzy porwali Nathana i Xavier. Tak sądzę. A do Dana mam wielki szacunek mimo tego co zrobił w trzecim sezonie.

ocenił(a) serial na 9
dymas23

Nie wiem, jak dla mnie to wszyscy byli tak samo straszni, nie umiem wybrać najbardziej psychicznego psychola xD