Na początku serial mnie na serio wciągnął motyw koszykówki oraz swojego rodzaju rywalizacji był
czymś fajnym wraz z dodatkiem małego romansu, niestety brnąc dalej w sezon 1 motyw romansu
zaczął przeważać a kosz poszedł w odstawkę a rywalizacja naturalnie zanikła po " pogodzeniu "
się braci. Mi to zwyczajnie nie odpowiadało gdyż jednak fajnie było by obejrzeć " coś " w czym sport
dominuje ale naturalnie dziewczyną zapewne obecny układ bardziej odpowiada. :) A więc tak moja
ocena to 7,5/10
Czy sport w tym serialu odegra jeszcze jakąś ważną rolę czy dalej zaczyna się już sam romans?
Bo sam nie wiem czy warto dalej oglądać ;3
Na wstępie - warto oglądać.
Są nie tylko romanse czy sport. Na przykład w 9 sezonie akcja mocno się nakręca, lecz wiem, że nie o to pytałeś.
Więc tak - koszykówka będzie odgrywała znaczącą rolę w życiu jednego z bohaterów (nie chcę zdradzać więcej, by nie psuć Ci przyjemności z dalszego oglądania). Ogólnie na wszystkich jego najbliższych. Co prawda z każdym sezonem koszykówki będzie coraz mniej, ale niech idź w tę stronę, i nie myśl, że prócz koszykówki pozostaną tylko romanse, nie.