PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112895}

Pogoda na miłość

One Tree Hill
2003 - 2012
7,9 30 tys. ocen
7,9 10 1 29578
Pogoda na miłość
powrót do forum serialu Pogoda na miłość

Spada nota

ocenił(a) serial na 8

pierwsze 5 sezonów byłam wielką fanką. Dalej już mniej, ale 9 sezon to porażka na każdym
stopniu. Już chyba tylko aktorki grające Brooke i Haley wkładają w grę serce, bo reszta jak
amatorzy. Fabuła, dialogi, problematyka... Aż smutno :(

ocenił(a) serial na 10
wrednakozka

A według mnie sezon dziewiąty jest ogromnym zaskoczeniem, OTH znowu zaskakuję, a poza tym jest dużo powrotów, z niecierpliwością czekam na każdy kolejny odcinek, czego brakowało mi w sezonie 7 czy 8 czy nawet 6. W OTH w tym sezonie w końcu jest jakiś motyw, jakiś konkret , dużo się dzieję, jest coś co trzyma w napięciu . Zajawa wróciła !

ocenił(a) serial na 9
moma2410

Mi też się podoba :) wiadomo, że to już nie OTH z pierwszych sezonów ale w porównaniu do 7 i 8 jest zdecydowanie najlepszy.

ocenił(a) serial na 10
wrednakozka

Ja też uważam, że najlepsze były sezony 1-5. A co do 9, to taki kryminał z tego robią trochę. Nathan zaginął, wypuścili tego, co zabił Q i taki średni. Chociaż ostatniego odcinka wątek o tym dziecku Claya mnie zaskoczył i jestem ciekawa co dalej. :)

ocenił(a) serial na 10
vicky_on_drugs

No dokładnie , nie ma co oczekiwać że będzie jak w sezonach 1-5 , tego to już nie są w stanie zrobić, takiej rewelacji . Ważne jest jednak to , że zrobili coś nowego bo sezon 7 i 8 były stanowczo o wiele bardziej nudne niż sezon 9 ;>