PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112895}

Pogoda na miłość

One Tree Hill
2003 - 2012
7,9 30 tys. ocen
7,9 10 1 29578
Pogoda na miłość
powrót do forum serialu Pogoda na miłość

Spadek formy

ocenił(a) serial na 10

Jestem zagorzałym fanem OTH od pierwszego odcinka, ale niestety początek 9 sezonu jest
dramatycznie przeciętny. Spodziewałem się czegoś więcej w finałowym sezonie. Moim
zdaniem nietrafiony jest wątek z chorobą Cleya i kariera muzyczna Alex (dobrze że znika z
planu..). Akcje serialu jak na chwile obecną ożywiają Chris i oczywiście bliźniacy:). Mam
nadzieję, że losy bohaterów z Tree Hill niebawem się rozkręcą aby godnie pożegnać się ze
swoimi fanami.

PS. Czy Mouth na serio się tak spasł??

alchemic87

ja sie wlasnie juz niczego nie spodziewalam. ogladam z sentymentu. nie ma burton i chada, zero pomyslu. zgadzam sie w 1000%- ta choroba claya to juz w ogole. nawet smiac mi sie z tego nie chce. nie sadze, dla mnie wygladal sztucznie taki gruby ;d to akruat mi sie podoba, chociaz jest zabawnie nie tylko dzieki dzieciakom brooke czy obecnosci chrisa.

ocenił(a) serial na 10
kama555

Ja tak samo, to już chyba tylko sentyment. Odkąd nie ma Lucasa i Peyton jak dla mnie cały serial robiony jest na siłę, to widać nawet po grze aktorskiej. A do tego te nowe postaci, na które wręcz nie mogę patrzeć. Z tym Mouth'em wydaje mi się, że to charakteryzacja, bo po twarzy wygląda bardzo nienaturalnie. Jednak nie ma to jak obejrzeć sobie stare, dobre odcinki, w których wszyscy bohaterowie chodzą do Tree Hill High School. ;)

ocenił(a) serial na 10
itsyou

Zgadzam się czasy High School były najlepsze;) Dla mnie finałowym sezonem był szósty

ocenił(a) serial na 10
alchemic87

Jak to Alex znika? Na dobre? To co będzie z nią i Chasem? Nie mogę nigdzie znaleźć info o tym, więc będę bardzo wdzięczna za odpowiedź.

hearther

Gdzieś czytałem, że Chase znajdzie sobie nową dziewczynę ;)

ocenił(a) serial na 10
hearther

Alex wyjedzie w trasę i podobno nie wróci już do końca sezonu...

ocenił(a) serial na 10
alchemic87

Dzięki. Trochę słabo to rozwiązali, mogłaby chociaż Chase'a zabrać ze sobą ;D