PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112895}

Pogoda na miłość

One Tree Hill
2003 - 2012
7,9 30 tys. ocen
7,9 10 1 29576
Pogoda na miłość
powrót do forum serialu Pogoda na miłość

Spodoba się?

ocenił(a) serial na 9

Witam. Czy spodoba mi się ten serial? Oglądałam takie jak "Gotowe na wszystko", "Plotkara", "Seks w wielkim mieście", a teraz oglądam "Słodkie kłamstewka" i "Glee". Czy jest coś w tym serialu podobnego z podanych wyżej? Widziałam na innych stronach, że polecają "Pogodę na miłość" ale chyba trochę mnie przeraża ilość sezonów :). Czy warto zaczynać? :*

ocenił(a) serial na 9
kindzia160294

OTH będę polecała zawsze i każdemu ;)
WARTO. Na pewno Ci się spodoba.

ocenił(a) serial na 9
ulsa

Dzięki, to jak skończe oglądać Glee to na pewno się zabiorę za ten :)...

kindzia160294

Warto zaczynać :)
Polecam Ci jeszcze: Doktor Hart, Necessary Roughness, Devious Maids.

ocenił(a) serial na 9
cornelka90

Dziękuję Ci, myślę że na to też się skuszę Devious Maids :)

ocenił(a) serial na 10
kindzia160294

Super serial - jak najbardziej polecam! :)

ocenił(a) serial na 10
kindzia160294

Oglądam takie seriale jak ty ;) I niedawno zaczęłam ogladać PNM :) i JESTEM teraz na 2 sezonie ale polecam :) I to nawet bardzo polecam spodoba ci się tak jak mi :)

kindzia160294

Trudno go porównać do tych co oglądałaś, bo to specyficzny serial :) ale na pewno jest podobny do Plotkary pod tym względem, że dwie główne bohaterki - przyjaciółki - często się kłócą i są pomiędzy nimi nieporozumienia. Ale serial jest świetny i polecam, warto go oglądać :D

ocenił(a) serial na 9
karolcia_st

Dzięki :P To obejrzę na pewno :)

ocenił(a) serial na 9
kindzia160294

Zaczęłam oglądać i po pierwszym odcinku, dobre wrażenia :). Myślę, że będę dzisiaj kontynuować :P

kindzia160294

zobaczysz jak się wciągniesz POLECAM :)

ocenił(a) serial na 9
bala555

Już się powoli wciągam :). Super serial, mieliście racje :)...

kindzia160294

Jak dalsze wrażenia? ; ) Dla mnie to najlepszy serial jaki do tej pory oglądałam.

ocenił(a) serial na 9
owocoland

Skończyłam oglądać i dla mnie też serial niesamowity, zaraz po Gotowych na wszystko :)

kindzia160294

ten serial sie nie moze nie podobac :) jest genialny zawiera wszytsko co powinien miec dobry serial :) teraz juz takich nie robia :(

ocenił(a) serial na 9
Ash92

Masz rację, serial godny polecenia. Może się wydawać, że dużo jest odcinków ale jak człowiek się wkręci to nawet nie wie kiedy miną. Według mnie z sezonu na sezon coraz lepszy, a dwa ostatnie wymiatały :). Pozdrawiam.

kindzia160294

Kocham ten serial, każda sytuacja mnie zaskakuje, najlepszy jak skoncze go ogladac oglądam od nowa warto!:))) tyle łeż uronionych, tyle cudownych piosenek;)