Fajny serial:)Chłopak Lucas:)tez super.Szkoda ze takich seriali jest mało i nie są puszczane np.na jedynce lub dwojce.:)
Też mi się podoba ten serial!
A wiecie może jaki jest tytuł i kto wykonuje piosenkę z czołówki "One Tree Hill"???
Heja, popieram świetny serial. Lucas narazie jest fajny, ale może Nathan też się zmieni, pod wpływem korepetytorki :) Kogo wolicie Brooke czy Peyton? pozdrowionka
a wole Payton jesli juz musze wybrac:) Brooke jest glupia, jak jeszcze tego nie widac to sie pozniej okarze....:)
wcale nie uwazam ze brooke jest glupia!a czemu jestes taka pewna ,ze sie okarze...?
ja wole Peyton ona zawsze byla fajna brooke niedawno sie zmienila przed tem byla strasznie wredna
serial jest cudowny!!naprawdę lepszego nie oglądałam.zgadzam sie z toba takich seriali jest naprawde malutko.a braciszkowie sa super!
bracia sa super!!!z wygladu i zachowania!!!haley jest najlepsza oby jej sie udalo z Nathanem!!niezla parka ;) dzisaj znowu leci ten serialik nie moge sie doczekac szkoda ze tak rzadko
Super serial - zgadzam się:) No i Lucas jest świetny, chociaż jego braciszek też jest niezły;)
Naprawdę polubiłam ten serialik! I widzę, że nie jestem sama.