PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112895}

Pogoda na miłość

One Tree Hill
2003 - 2012
7,9 30 tys. ocen
7,9 10 1 29578
Pogoda na miłość
powrót do forum serialu Pogoda na miłość

Fajny serial:)Chłopak Lucas:)tez super.Szkoda ze takich seriali jest mało i nie są puszczane np.na jedynce lub dwojce.:)

użytkownik usunięty
sara76

Też mi się podoba ten serial!
A wiecie może jaki jest tytuł i kto wykonuje piosenkę z czołówki "One Tree Hill"???

użytkownik usunięty

Piosenk sie nazywa - "I dont want to be" - spiewa ja Gavin DeGraw.

ocenił(a) serial na 7

Heja, popieram świetny serial. Lucas narazie jest fajny, ale może Nathan też się zmieni, pod wpływem korepetytorki :) Kogo wolicie Brooke czy Peyton? pozdrowionka

ocenił(a) serial na 10
Alicja_kosmitka

a wole Payton jesli juz musze wybrac:) Brooke jest glupia, jak jeszcze tego nie widac to sie pozniej okarze....:)

ocenił(a) serial na 10
ZiggyGirl

wcale nie uwazam ze brooke jest glupia!a czemu jestes taka pewna ,ze sie okarze...?

użytkownik usunięty
Alicja_kosmitka

ja wole Peyton ona zawsze byla fajna brooke niedawno sie zmienila przed tem byla strasznie wredna

użytkownik usunięty
sara76

serial jest cudowny!!naprawdę lepszego nie oglądałam.zgadzam sie z toba takich seriali jest naprawde malutko.a braciszkowie sa super!

użytkownik usunięty

TEN FILM JEST W KOSMOS WYJEB)))) JAK OGLĄDAM GO TO WIDZE SIEBIE good shit

użytkownik usunięty

bracia sa super!!!z wygladu i zachowania!!!haley jest najlepsza oby jej sie udalo z Nathanem!!niezla parka ;) dzisaj znowu leci ten serialik nie moge sie doczekac szkoda ze tak rzadko

sara76

Super serial - zgadzam się:) No i Lucas jest świetny, chociaż jego braciszek też jest niezły;)
Naprawdę polubiłam ten serialik! I widzę, że nie jestem sama.

ocenił(a) serial na 8
Justysia

Nathan jest the best z odcinka na odcinek lubie go coraz bardziej !!!!

ocenił(a) serial na 6
Bene

Ja wole Nathana niż Lucasa, a serial jest świetny jak narazie wszystkie odcinki widziałam:)