W jednej z dyskusji, na temat prośby do dystrybutora o wydaniu kolejnych sezonów OTH
na dvd w polskiej wersji językowej. wpadliśmy na pomysł wydania petycji do władz TVN o
przywrócenie emisji naszego serialu na antenie w.w. stacji.
Pozwolę sobie przytoczyć mój post z tamtego tematu:
,,Myślę, że lepszym pomysłem jest to aby stworzyć petycję, w której zawrzemy prośbę o
przywrócenie na antenie stacji TVN emisję OTH od 1 sezonu (wiem że dla niektórych to
może być śmieszne i bezsensowne, ale ludzie, świat należy do tych którzy próbują i
walczą, a nie zakładają że im nie wyjdzie! ). Oczywiście aby miało to sens i opłacało się
TVN, serial musiałby być nadawany na antenie w godzinach po-szkolnych, aby
najwierniejsi fani mogli nabijać licznik oglądalności i tym samym, dawać większe
szanse na emisję kolejnych sezonów. Bo na zdrowy umysł, kto ogląda te wszystkie:
,,Ukryta prawda", ,,Sąd rodzinny" czy ,,Sędzia Anna Maria Wesołowska"? Ok, są odbiorcy
tego typu programów, ale nie można tego emitować wcześniej? Większe przebicie
będzie miała widownia OTH, a nie starsze osoby, które oglądają to tak naprawdę z
nudów. Nie rozumiem czemu tak samo TVN puszczało na antenie serial ,,Plotkara" (który
jest jednym z najbardziej popularnych seriali) w godzinach wczesnych, kiedy odbiorcy
tego serialu, nie mogli tego oglądać? To jest dziwna zależność, bo zamiast inwestować
w młodzież, to opierają się na stałych schematach i programach, które na każdej stacji
się powtarzają.
Wydaje mi się że jest to bardzo fajny pomysł co do petycji, jednak jeżeli macie inne
pomysły, to czekam(y), bo walczymy w tej samej sprawie :)"
Chciałabym poznać wasze zdanie w tej sprawie, bo nie wiem czy jest sens w ogóle
tworzyć taką petycję ;)
Czekam!
Walczyć można tylko czy się wygra to znak zapytania , przecież to tylko nasza kochana TV - potrafią nadawać seriale dla dziadków, które mają po kilka tyś odcinków .
warto próbować, my znamy OTH, warto żeby więcej ludzi to poznało być może wiele osób nigdy nie trafi na ten serial w necie,a jak zobaczą pare odcinków w TV to może tak samo jak wiekszość z nas zżyją się z nim na pare lat ;)
Masz rację żadna z moich znajomych nie znały i nie słyszały o tym serialu , jak im opowiedziałam i zobaczyły pierwszy odc to się zaczęło :))) . Ja go znalazłam przez Chada - Lukasa .
Ja popieram :D OTH zaczęłam oglądać przez moją siostrę która kiedyś usłyszała że jest coś takiego i powiem szczerze że na początku mi się nie chciało ale jak zaczęłam sama oglądać to mnie tak wciągnęło że oglądam wszystkie sezony jeszcze raz :D
Już dawno o tym myślałam, ale nie wiem czy damy radę. Bardzo bym chciała, aby na tvn'ie znów była emisja OTH od początku do końca ;) i w sumie jestem jak najbardziej za ;)
ja osobiscie i tak ogladam tylko w sieci i z napisami bo lektorzy przyprawiaja mnie o bol glowy.. ale uwazam ze ten serial warto pokazywac gdzie sie da! osobiscie wciagnelam w oth kilka osob ktore wciagnely nastepne i w efekcie zebralo by sie juz kilkanascie, nie mam nic przeciwko temu zeby pojawily si
e kolejne :)