oczywiście, że warto obejrzeć :)
to jest najlepszy serial jaki kiedykolwiek obejrzałam :)
godny polecenia!
zdecydowanie polecam ;) co prawda oglądam dopiero 1 sezon. Jednakże serial bardzo mi się już spodobał, a również miałam dylemat czy zacząć oglądać ;)
Popieram posty wyżej. Zbierałam się długo do jego obejrzenia, ale jak zaczęłam, to nie mogłam przestać. Od 2 lat jest to mój nr 1 i chyba tak jeszcze długo zostanie... :) Tyle, że początki trochę mniej fajne, niż dalsze odcinki, ale radzę się nie zrażać.
Okej, dzięki obejrzę ;) Mam straszne zacięcie z serialami, trudno mi trafić na fajne i mocno wciągające. Znasz jeszcze jakieś warte obejrzenia??
Polecam bardzo popularne "Jak poznałem waszą matkę"- w całkiem innym stylu, niż OTH, ale zabawne, wciągające i urocze. Też się trochę do tego zabierałam, ale dość szybko można się zżyć z bohaterami, a i sitcomowy śmiech przestaje być tak drażniący. W swojej klasie sitcom jeden z najlepszych. Uwielbiam też "Zwariowany świat Malcolma" - śmieszne i bez sztucznego śmiechu :) Z seriali, które nie są już emitowane lubię też "Cudowne lata". "Kochane kłopoty" (Gilmore Girls)- podobny klimat do OTH, aczkolwiek czasem trąci nudą, bo w przeciwieństwie do OTH KK skupiają się na raptem 2 bohaterkach (przynajmniej przez 2 pierwsze sezony, które oglądałam).
nie oglądaj tego gówna " Jak poznałem waszą matkę " .
a OTH zobacz sobie ale tak do 4 sezonu bo poźniej nudy.
Zobacz sobie Plotkare, 90210, czysta krew i pamiętniki wampirów.
Nawet się nie zastanawiaj, tylko idź i oglądaj :D Najlepszy serial jaki widziałam. Serial, który się nie znudzi, do którego można powracać wciąż od nowa ;D Mam nadzieję, że się na niego zdecydujesz, bo naprawdę będziesz miał/miała świetne przeżycia z nim związane :)
Warto;) najlepszy serial, wiele uczy,wiele razy wzrusza, trzyma w niepewności..piękne wspomnienia;) polecam!:)
Jak wszyscy powyżej gorąco polecam OTH! Co prawda pierwsze sezony były znacznie lepsze niż s5-9, w których brakowało mi Lucasa i Peyton, ale mimo wszystko na pewno się wciągniesz w ten serial i bedziesz do niego wracać (ja w czasie wakacji mam zamiar trzeci raz obejrzeć wszystkie sezony xD)
no ja w tym momencie już 3 raz oglądam wszystkie sezony.. aktualnie jestem na 5 i denerwuje mnie ta cala sytuacja z Lucasem i Peyton.
to mój ulubiony serial, który przede wszystkim uwielbiam za świetną muzykę bo co jak co ale była najlepsza, naprawdę warto go oglądnąć :)
Serial jak najbardziej warto obejrzeć. :) To moja ulubiona obyczajówka, innej takiej się nie znajdzie :D Jest pomysł, jest ciekawa fabuła, coś innego niż zwykle - prawie nic w tym serialu nie jest oklepane :) Najlepsze są dla mnie pierwsze cztery sezony, bo potem to mam wrażenie, że serial był tworzony lekko na siłę, ale odcinki też były interesujące (zwłaszcza w sezonie szóstym). Także jak najbardziej polecam! ^^