PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112895}

Pogoda na miłość

One Tree Hill
2003 - 2012
7,9 30 tys. ocen
7,9 10 1 29580
Pogoda na miłość
powrót do forum serialu Pogoda na miłość

Czy ktoś wie kiedy znów będzie leciał ten serial w telewizji?

ocenił(a) serial na 10
Ewel

najprawdopodobniej nie prędko bo teraz muszą skończyć to o lekarzach, potem może piąta seria Gilmore Girls (Kochanych Kłopotów) i może po tym wszystkim doczekamy się drugiego sezonu OTH. Ale to jeszcze nic pewnego ;)

Ewel

hmmm... a ja słyszałam że niedługo będzie... jest/była nawet petycja o szybszą emisje :) ale nie wiem co z tego wyszło :/

twentythree91

a jak miałby leciec to na jakim programie?

ocenił(a) serial na 10
Ewel

nowa seria bedzie po Kochanych Kłopotach. Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
aga_29

no wreszcie jakas sensowna odpowiedz z niecierpliwoscia czekam na wznowienie juz 2 sezonu OTH!!!

zbik14

ja juz jestem po calej 2 serii i w trakcie 3, ktora teraz leci w stanach a aktualnie ma przerwe swiateczno-noworoczna...mi jak narazie sie bardzo podoba....idzie wsyztsko tak jak ja myslalam i jak chcialam:d

ocenił(a) serial na 9
They_Are_Not_You

hmmm a ja mam jeszcze pytanie czy ktos moze wie kiedy bedzie koniec Kochanych Kłopotów?? bo skoro po kochanych klopotach ma byc 2 seria OTH to kiedy to nastanie mniej wiecej? bo jezeli chodzi o kochane klopoty to ja nie w temacie jestem i nie wiem czy to sie ma ku koncowi czy to dopiero przy poczatku jest... jezeli ktos wie to wiecie... napiszcie....

Ewel

Najprawdopodobniej pierwszy odcinek z drugiej serii wyświetli telewizja TVN Siedem dnia 4.02.2005

ocenił(a) serial na 10
Szymon_16

A skąt wiesz ze bedzie juz 4.02.06 przeciez Kochane Klopoty maja chyba 22 odcinki a dopiero mineło 12 chyba ( lub 13)?

frutis

Jeżeli ma być 2 sezon bo Gilmore Girls to jak teraz będzie w tą sobotę 14.01.06 13 odcinek to znaczy że pierwszy odcinek One Tree Hill będzie 25 marca.

ocenił(a) serial na 10
kami1989

jesli pójdzie dobrze to kochane kłopty skończą sie w ostatnią sobotę marca.

ocenił(a) serial na 10
8th_smile

ja to zaluje ze tvn nie daje tych seriali. mialam kablowke jak leciala 1 seria oth i bardzo mi sie podobal. teraz niestety nie mam szansy ani na kochane klopoty ani na oth....

ocenił(a) serial na 10
majeczka_4

ja to wyczytałam na forum one tree hill że ma być od 25 marca II seria na tvn 7!!!!!!!!!!!! mam nadzieje że to prawda bo inaczej sie załame. ileż można czekać?? I seria skonczyła sie w wakacje!!! właśnie taka jest ta nasza telewizja eh.w stanach leci juz III seria, chyba sie tam wyprowadze hehe:) zazdroszcze tym którzy pościągali sobie odcinki z neta ja nie mam programu:(

jak nie puszcza w tym miesiącu to sie normalnie chyba wybiore do tego tvn-u i ich opierdziele tam hehehe mam nadzieje że to jednak nie będzie konieczne bo puszcza wreszcie ta II serie:)