mi osobiscie wydaje sie ze zginie Dan. Bo jak wiadomo ma byc to smierc honorowa. A
nathan co on mógłby zrobić zeby zginąć honorowo.? Dan pewnie uratuje swojego syna-
Nathana, i odda za niego swoje zycie. Nathan bd ranny i wyląduje w szpitalu, dlatego haley
pójdzie do kostnicy. Bd płakać poniewaz w glebi duszy lubiła go, tyle razy uratowal ich i ich
rodzine. Ale wiadomo ze nikt nie wybaczył mu keitha.!
Mi się wydaje, że ta śmierć honorowa to jednak będzie dotyczyła Nathana. W 6 odcinku ta mafia mówiła, że chodzi o honor itp. itd
Nie uśmiercą głownego bohatera bo po odjęciu Lucasa i Peyton ten serial spotkałby się ze zbyt dużą krytyką, według mnie to bedzie Dan, słyszałam pogłoski, że Quinn ale z nią to jakoś mi się kupy nie trzyma, Dan najbardziej realny. Ratuje syna, odkupuje swoje winy po zabiciu brata i pomimo wszystko jego wątek jest bohatersko zakończony
to by było logiczne, dla mnie zabijanie kogokolwiek w ostatnim sezonie jest bez sensu no chyba, że jest to Dan, którego wszyscy nienawidzą już 6 sezon xD może się w końcu odkupi.
a co w tym takiego dziwnego, do końca serialu kilka odcinków. Wszystko może się zdarzyć. Już im wszystko jedno.. mogą pozabijać wszystkich przecież. Kontynuacji nie będzie.
moze dlatego bedzie tylko w w tych 7 odcinkach bo niby będzie sie musial potem ukrywac zeby go nie dorwali znowu ;d
4 chyba, + w 2 się pojawił jako rozmowa przez internet i wspomnienie Dana, ale to się chyba nie liczy.
a ja se tak myślę, że to może jednak być Nate. Kurde, przecież typek był sławnym koszykarzem to chyba jeśli ktoś by znalazł jego ciało to by go nie pomylił z kimś innym. No chyba, że by był jakiś zmasakrowany
Najgorsze, że ten trailer nie wygląda zbyt optymistycznie, zupełnie jakby miała identyfikować Nathana
Trailery zawsze tak wyglądają, bo mają za zadanie zachęcić do oglądania odcinka. Muszą "podkręcić" atmosferę.
Reakcja Haley w kostnicy wcale nie musi oznaczać, że to Nathan, albo Dan. Może się okazać, że to całkiem obca osoba, a Hales "puszczą nerwy"- taki płacz z bezradności, a zarazem ze szczęścia, że to żaden z nich.