Czy ten serial jest fajny? Czy ma w sobie coś podobnego do Plotkary ? Opłaca się go oglądać. Lubie seriale typu Plotkara, Pamiętniki Wampirów. Czy spodoba mi się ten ?
Jako zagorzała fanka OTH (a także Plotkary), mogę Ci go z czystym sumieniem polecić (z wyjątkiem DWÓCH OSTATNICH sezonów- 7 i 8, które były dość nudnawe, ale ze względu na sentyment i tak obejrzałam każdy odcinek który wchodził w ich skład). Sezony 1-6 naprawdę są wspaniałe.
Ma w sobie wszystko, co powinien zawierać dobry show- masę romansów i prawdziwej miłości oraz przyjaźni, mnóstwo wątków kryminalnych, pełno humoru- a jednocześnie nie zamyka się w schematach i naprawdę wyróżnia się spośród innych młodzieżowych seriali. Każdy odcinek tego serialu (znów mówię tu zwłaszcza o sezonach 1-6) niesie za sobą jakieś przesłanie, zmusza do myślenia. Wg mnie OTH jest dla każdego, bo każdy znajdzie w nim coś dla siebie. Poza tym jest w nim jeszcze coś, czego brakuje Plotkarze- na niej się jeszcze ani razu nie wzruszyłam :), A OTH to istny wyciskacz zarówno śmiechu, jak i szczerych, słonych łez.
Bohaterowie są bardzo charakterystyczni, ich osobowość, różne pasje, mocno zarysowana. Łączy ich życie w Tree Hill, ogromne ambicje, marzenia i chęć osiągnięcia czegoś wielkiego, pragnienie miłości, głęboka przyjaźń- wciąż wzmacniana i odbudowywana po wielu kłótniach, zwykle takich o bardzo niebanalnej przyczynie.
Ten serial to już klasyka. Naprawdę gorąco Ci go polecam- moja miłość do niego narodziła się dość niedawno, zaczęłam go oglądać dopiero w tegoroczne wakacje i nie mogąc po prostu przestać o nim myśleć, obejrzałam wszystkie sezony w ciągu 1,5 miesiąca. :)
GORĄCO POLECAM TOBIE I WSZYSTKIM INNYM! POZDRAWIAM :)
całkowicie zgadzam się z uszatek, serial bardzo fajny.. ale rzeczywiście 7 i 8 sezon trochę przynudzają.
Ps. też ogladam pamiętniki vampirow i plotkarę :D
POLECAM również gotowe na wszystko.
OTH jest po prostu wspaniały oglądałam go pierwszy raz w TV i zakochałam się w tym serialu po paru odcinkach. Stanowczo warty obejrzenia Polecam :)
zgadzam się z moimi przedmówcami super serial. A co do 2 ostatnich sezonów: no niestety nie ma co się dziwić, że są gorsze, oni są już starsi, mają swoje dzieci :-) więc moim zdaniem z racji tego, że była oglądalnośc były kręcone kolejne sezony, dla kasy. Nie były takie złe, da się oglądać :-) Wszystkie osiem sezonów obejrzałam w niecały tydzień. Tak mnie wciągnęło. POLECAM
W niecały tydzień O.o wow! Ja zaczęłam oglądać na początku grudnia i jestem w połowie 3 sezonu. Codziennie oglądam 1-2 odcinki. Aż taką maniaczką nie jestem, ale rzeczywiście super serial jest obecnie na drugim miejscu na mojej liście - zaraz po "Pamiętnikach wampirów". :)
Serial jest cudowny, jestem w nim zakochana!:) Mogłam oglądać po kilka dziennie ale przerwałam na rzecz nauki, teraz wiem, że jak znowu zacznę to się nie opędzę więc mam małą przerwę co mnie boli, a powiem, że ciężko przestać, ten serial jest jak narkotyk!
tak to już jest :-) ja jestem młodą matką więc mam czas. Czasami siedziałam do 2 w nocy. Teraz już bym tak nie zrobiła, no ale cóż . . . było się głupim :-) Pozdrawiam i życzę miłego oglądania
minio83, druga w nocy to nic w porównaniu z moimi "osiągnięciami"-ja o tej godzinie to normalnie zasypiam :P (bez obrazy oczywiście ;))- u mnie bywało, że w ogóle nie spałam tylko oglądałam jak w transie ;> kasia189, z tym że "ten serial jest narkotyk" trafiłaś w samo sedno :))
Serial jest świetny, a raczej był. Pierwsze 2 sezony uwielbiałam, 3 i 4 dało się oglądać ale nie czekałam z niecierpliwością na kolejny odcinek, kolejne 2 sezony oglądałam bo nic innego mi się nie chciało robić. 7 sezon zaczęłam oglądać, ale jakoś mnie nie wciągneło i na tym przestałam.
Ale każdemu podoba się co innego. Więc ktoś nie może ci powiedzieć czy tobie się spodoba ten serial.
Musisz go obejrzeć żeby się przekonać :)