Czy ktoś mógłby mi streścić te dwa sezony? zatrzymałam się na szóstym, obejrzałam pierwszy odcinek 7 i jak sobie pomyślałam że nie będzie już Lucasa i Peyton jakoś zniechęciło mnie to do dalszego oglądania...może wasza opinia lub streszczenie tych sezonów zachęcą mnie :) Bo uważam że sezony 1-4 były genialne, 5 i 6 już troche gorsze....
Sezon 7 jest opisany na wikipedii http://pl.wikipedia.org/wiki/Pogoda_na_mi%C5%82o%C5%9B%C4%87
Teraz to już nie jest to samo One Tree Hill co wcześniej, ale warto obejrzeć dla innych postaci, do których się przywiązało przez te wszystkie sezony :)
mam podobne zdanie jak ty! od 1 do 4 ulubiony serial.. później już coraz gorzej! 7 sezon masakra, nudny jak flaki z olejem, ale dociągnęłam do końca i 8 już lepszy ;)
7 sezon w skrócie: payton i lucas wyjeżdżają i już ich nie będzie, brooke i millie zatrudniają aktorkę po odwyku alex do promocji nowej kolekcji clothes over bros, której spodobał się julian i przez to będzie wiele problemów miała brooke z julianem! millie zaczyna się odchudzać bo zostaje nową twarzą COB i uzależnia się narkotyków, alkoholu, imprez, itp. a nathan zostaje oskarżony publicznie o romans z jakąś laską i w sumie w okół tych rzeczy toczy się serial ;d aaaa i jeszcze dan prowadzi swój program i przyjeżdża kręcić go do szkoły w oth i przedstawia wszystkim swoją nową żonę - rachel gatinę! i nie pamiętam czy w 6 sezonie była już siostra haley quinn i agent nathana clay! jeśli nie to są nowi bohaterowie ;))
a sezon 8 w skrócie: clay i quinn zostają postrzeleni, quinn wychodzi z tego cało a clay przez pare odcinków jest w śpiączce i wszyscy myślą, że to koniec, ale budzi się i żyje cały i zdrowy, ale nie może pełnić roli agenta, więc nathan który zrezygnował z powodów zdrowotnych z NBA zastepuje go! brooke i julian szykują się do ślubu, przyjeżdża matka juliana i brooke nie może się z nią dogadać, ale chyba w końcu im się udało.. julian szuka drużby ;) hmm.. chase rozstał się z mią i zaczął spotykać się z alex, ale mia wraca i walczy o chase z alex i to też się w sumie przez większość sezonu kreci ten wątek a poza tym to firma brooke upada i tam gdzie sklep otwiera z haley Karen's Cafe spowrotem, bierze ślub, rodzi bliźniaki, chociaż w 7 sezonie jej powiedzieli, że nie może mieć dzieci! a haley rodzi córkę ;) a jamie się podkochuje w madison i zapisuje się do drużyny baseballowej!
i w sumie to chyba tyle.. nie pamiętam też dokładnie co tam się działo ale tak mniej więcej to wszystko napisałam! ;))