No właśnie też przed chwilą zobaczyłam, że OTH będzie tvn7 puszczać. Ale jak znowu z 1 sezonem to w ogóle bezsens... co chwile teraz ten pierwszy sezon powtarzają. Mogliby chociaż drugi puścić jeszcze raz albo co hyhy :P A już najlepiej to zrobiliby łaskę widzom i zakupili wreszcie sezon 3.
od 8 marca?? super ! choc ja i tak juz po 9 odc 5 sezonu ale milo sobie to poprzypominac. ;D hehe
a o ktorej godzinie wiadomo??
Na Tvn7? onie, ja nie mam kablówki i nie będę mogła obejrzeć :( Buuu... Jaka szkoda...
Też nie mam kablówki,ale co tam :p Ważne, że coś w końcu ruszyło i TVN przypomniał sobie o fanach OTH. Może powrót II sezonu zapoczątkuje coś więcej ;)
ja jestem ciekawa czy po 2 sezonie puszczą 3 sezon :p bo jeszcze nigdy nie był puszczany w polskiej telewizji :D
Strasznie się cieszę z powodu tej nowiny. Pewnej, bo na www.telemagazyn.pl jest napisane wyraźnie. Na dodatek w sobotę!!
Będę napewno oglądała. Jeeesssttt!! Strasznie się cieszę :D:D
Wreszcie dobra wiadomośc !!! :D Chociaż przez wakacje też leciał tylko na tvnie 1 i 2 sezon. Tym razem niestety też bedzie 1 i 2 sezon. Trzeba czekac az tvn puści 3 sezon wkoncu.
A myślisz że jak puszczą (jeśli puszczą) 3 sezon OTH to na tvn? Też na tvn7 wyląduje :]
A jednak nie puszczą od razu 2 sezon i potem mam nadzieje, ze 3. Ale kiedy to bedzie. Jak 1 odcinek na tydzien. 24 tygodnie to ok. 6 miechów po wakacjach 3 sezon dopiero...
Buu...Jak na wakacje puścili na TVN dwa I sezony to 3 i 4 też niech puszczą :)