PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112895}

Pogoda na miłość

One Tree Hill
2003 - 2012
7,9 30 tys. ocen
7,9 10 1 29572
Pogoda na miłość
powrót do forum serialu Pogoda na miłość

to pewne, że oth wraca do tv ? jeśli tak to fajnie, ale szkoda, że znów z 1 sezonem..

;]

ocenił(a) serial na 9
emSii

No właśnie też przed chwilą zobaczyłam, że OTH będzie tvn7 puszczać. Ale jak znowu z 1 sezonem to w ogóle bezsens... co chwile teraz ten pierwszy sezon powtarzają. Mogliby chociaż drugi puścić jeszcze raz albo co hyhy :P A już najlepiej to zrobiliby łaskę widzom i zakupili wreszcie sezon 3.

Fluorescent

OTH wraca do TVN7 od soboty z II sezonem.

ocenił(a) serial na 10
Klaudiiia

Ale bedzie lecialo tylko w soboty? czy w tygodniu tez?

ocenił(a) serial na 10
emSii

od 8 marca?? super ! choc ja i tak juz po 9 odc 5 sezonu ale milo sobie to poprzypominac. ;D hehe
a o ktorej godzinie wiadomo??

ocenił(a) serial na 10
emSii

Na Tvn7? onie, ja nie mam kablówki i nie będę mogła obejrzeć :( Buuu... Jaka szkoda...

ocenił(a) serial na 10
Susan_Eva

Będzie od 8 Marca na Tvn7 o godzinie 11;55 ;)

Pa0la1415

Też nie mam kablówki,ale co tam :p Ważne, że coś w końcu ruszyło i TVN przypomniał sobie o fanach OTH. Może powrót II sezonu zapoczątkuje coś więcej ;)

ocenił(a) serial na 10
ola300387

ja jestem ciekawa czy po 2 sezonie puszczą 3 sezon :p bo jeszcze nigdy nie był puszczany w polskiej telewizji :D

ocenił(a) serial na 10
emSii

Strasznie się cieszę z powodu tej nowiny. Pewnej, bo na www.telemagazyn.pl jest napisane wyraźnie. Na dodatek w sobotę!!
Będę napewno oglądała. Jeeesssttt!! Strasznie się cieszę :D:D

ashy_rose

Wreszcie dobra wiadomośc !!! :D Chociaż przez wakacje też leciał tylko na tvnie 1 i 2 sezon. Tym razem niestety też bedzie 1 i 2 sezon. Trzeba czekac az tvn puści 3 sezon wkoncu.

ocenił(a) serial na 10
emSii

Ja protestuję! Ja chcę na TVN-ie :) a nie TVN7 :(

ocenił(a) serial na 9
Susan_Eva

A myślisz że jak puszczą (jeśli puszczą) 3 sezon OTH to na tvn? Też na tvn7 wyląduje :]

Fluorescent

A jednak nie puszczą od razu 2 sezon i potem mam nadzieje, ze 3. Ale kiedy to bedzie. Jak 1 odcinek na tydzien. 24 tygodnie to ok. 6 miechów po wakacjach 3 sezon dopiero...

ocenił(a) serial na 10
emSii

Buu...Jak na wakacje puścili na TVN dwa I sezony to 3 i 4 też niech puszczą :)

ocenił(a) serial na 9
Susan_Eva

Ale serial "należy" do tvn7, bo tam zaczął być puszczany najpierw. Tvn emituje tylko powtórki.