PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112895}

Pogoda na miłość

One Tree Hill
2003 - 2012
7,9 30 tys. ocen
7,9 10 1 29578
Pogoda na miłość
powrót do forum serialu Pogoda na miłość

jak w temacie..
jakie błędy/ wpadki w filmie sami zauważyliście? :)

dymas23

ja m.in. zauważyłam błąd w nagrobkach Keitha i Jimmego.. zginęli tego samego dnia, jednak daty na ich grobach są inne

ocenił(a) serial na 9
dymas23

wszyscy na pewno zauważyli to z rodzeństwem Haley, którego podobno bylo tak dużo, a pojawiły się tylko dwie siostry :D
nie wiem czy można to zaliczyć do wpadki ale rozwala mnie to, że niby Haley i Quinn chodziły razem do szkoły ale jakoś Quinn nie bylo tam widać w ogóle, hehe.

aczkolwieczka

ale jest też możliwe, że Quinn skończyła szkołę jeszcze przed pokazaniem losów Lucasa, Haley i wgl :)

aczkolwieczka

z tym rodzeństwem, dokładnie... jeszcze jak pierwszy raz Taylor pojawiła się w mieszkaniu Nathana i Haley to on zaczął wymieniać jakieś jeszcze inne siostry... XD

ocenił(a) serial na 9
Queen_J

hahaha :D siostry widmo a Quinn nie mogła wcześniej skończyć bo jest młodsza :)

ocenił(a) serial na 10
aczkolwieczka

Quinn raczej nie jest młodsza od Haley ponieważ w odcinku 1x09 mówi Nathanowi, że jest najmłodsza z rodzeństwa :) No chyba, że scenarzyści o tym zapomnieli wprowadzając postać Quinn.

ocenił(a) serial na 9
madzia_1990

a no możliwe, pewnie mi się pomyliło xd

madzia_1990

no nie wspominając już o tym że wszystkich sióstr było 4 a Hayley mówiła że ma więcej rodzeństwa niż 4 więc gdzie chłopcy...? ;D

aczkolwieczka

nieraz mowili ze Quinn jest starsza od Haley..

friends88

dokładnie.. wiadomo, że jest Taylor-Quinn-Haley. nie wiadomo nic o tej niby siostrze Vivien czy jak jej tam;d

dymas23

wiadomo, że ma córkę:P (Vivian)

Dodo140

to nie błąd, ale mam pytanie, czy ktoś może zauważył: w pierwszym odcinku, jak trener woła Lucasa do siebie kto koło niego siedzi, co to za dziewczyna? czy to nie przypadkiem ta, która na początku miała grać Haley?

Dodo140

omg! Haley nie miała grać Hayley?!? xD nie wyobrażam sobie kogo innego w tej roli! ;D

ocenił(a) serial na 10
Queen_J

Tak, miała grać inna aktorka piszą o tym w ciekawostkach - główna strona OTH

ocenił(a) serial na 10
Queen_J

W pierwotnym projekcie serialu, najlepsza przyjaciółka Lucasa miała nazywać się Reagan i zagrałaby ją Samantha Shelton. Później jednak po zmianach produkcyjnych nadano jej imię Haley i ostatecznie wybrano Bethany Joy Galeotti.

użytkownik usunięty
anna0407

O ja! Rzeczywiście jakaś inna Haley! Ale jaja :P

Dodo140

tak, to jest ta

dymas23

aha, tak myślałam :P nie chciało im się chyba wszystkich scen poprawiać, robię sobie maraton powtórkowy-sezon 1.

Dodo140

ja też mam maraton powtórkowy, tylko już jestem na początku 3 sezonu :D

ocenił(a) serial na 9
dymas23

ja też oglądam od początku ale to juz chyba 3 czy 4 raz haha :D od czasu do czasu sobie włączę i też jestem na 3 sezonie

użytkownik usunięty
Dodo140

http://www.youtube.com/watch?v=z8fBzEoPFUA

o wiele lepsza Haley !!

ocenił(a) serial na 10
dymas23

Boże na całe szczęście wybrali Haley :D ! A nie jakąś tam Reagan :D

ocenił(a) serial na 10

strasznie sztywna ta Reagan :/

ocenił(a) serial na 10
dymas23

ostatnio oglądałam kolejny raz ostatni odcinek 3 sezonu gdzie Cooper i Rachel wpadli do rzeki. Chwilę później przyjechał Lucas z Karen, on skoczył do wody itp a następnie kamera została skierowana na Karen i Haley. W tym momencie jakiś koleś szybciutko uciekał z pola widzenia (myślę, że Lucas:) )

nanozaur

tak troche poza tematem, widzieliscie promo serialu ? :) http://www.youtube.com/watch?v=fN3Niql8lJA

nanozaur

faktycznie :) widac to w 4:54 tutaj: http://www.youtube.com/watch?v=GLNrIcsEWPU&feature=related

nanozaur

tak, też to widziałam xd
sama zauważyłam, a pozniej bylo nawet na youtubie w filmiku z bledami :p

dymas23

heh wlasnie ogladam 11 odcinek 3 sezonu i w 21 minucie Lucas wraca chyba ze szkoły, ma słuchawki.. Gdy zaczyna rozmawiac z Keithem wyciąga je z uszu, jednak w następnym ujęciu, jakieś 2 sek później, Lucas w ogole nie ma sluchawek..
co, myslicie, ze tak szybko by je schowal? heh ;d

dymas23

kolejna wpadka :D
odcinek 16 3 sezonu, to ten w którym ginie Keith.
Brooke jest w sali, w której Lucas Nathan i reszta grają, podchodzi do niej kobieta i mówi, że jest matką Glendy Farrell. jednak Glenda będzie pokazana w 4 sezonie i jej matka również, ale matka już się zmieni :)