ja m.in. zauważyłam błąd w nagrobkach Keitha i Jimmego.. zginęli tego samego dnia, jednak daty na ich grobach są inne
wszyscy na pewno zauważyli to z rodzeństwem Haley, którego podobno bylo tak dużo, a pojawiły się tylko dwie siostry :D
nie wiem czy można to zaliczyć do wpadki ale rozwala mnie to, że niby Haley i Quinn chodziły razem do szkoły ale jakoś Quinn nie bylo tam widać w ogóle, hehe.
ale jest też możliwe, że Quinn skończyła szkołę jeszcze przed pokazaniem losów Lucasa, Haley i wgl :)
z tym rodzeństwem, dokładnie... jeszcze jak pierwszy raz Taylor pojawiła się w mieszkaniu Nathana i Haley to on zaczął wymieniać jakieś jeszcze inne siostry... XD
hahaha :D siostry widmo a Quinn nie mogła wcześniej skończyć bo jest młodsza :)
Quinn raczej nie jest młodsza od Haley ponieważ w odcinku 1x09 mówi Nathanowi, że jest najmłodsza z rodzeństwa :) No chyba, że scenarzyści o tym zapomnieli wprowadzając postać Quinn.
no nie wspominając już o tym że wszystkich sióstr było 4 a Hayley mówiła że ma więcej rodzeństwa niż 4 więc gdzie chłopcy...? ;D
dokładnie.. wiadomo, że jest Taylor-Quinn-Haley. nie wiadomo nic o tej niby siostrze Vivien czy jak jej tam;d
to nie błąd, ale mam pytanie, czy ktoś może zauważył: w pierwszym odcinku, jak trener woła Lucasa do siebie kto koło niego siedzi, co to za dziewczyna? czy to nie przypadkiem ta, która na początku miała grać Haley?
W pierwotnym projekcie serialu, najlepsza przyjaciółka Lucasa miała nazywać się Reagan i zagrałaby ją Samantha Shelton. Później jednak po zmianach produkcyjnych nadano jej imię Haley i ostatecznie wybrano Bethany Joy Galeotti.
aha, tak myślałam :P nie chciało im się chyba wszystkich scen poprawiać, robię sobie maraton powtórkowy-sezon 1.
ja też oglądam od początku ale to juz chyba 3 czy 4 raz haha :D od czasu do czasu sobie włączę i też jestem na 3 sezonie
ostatnio oglądałam kolejny raz ostatni odcinek 3 sezonu gdzie Cooper i Rachel wpadli do rzeki. Chwilę później przyjechał Lucas z Karen, on skoczył do wody itp a następnie kamera została skierowana na Karen i Haley. W tym momencie jakiś koleś szybciutko uciekał z pola widzenia (myślę, że Lucas:) )
heh wlasnie ogladam 11 odcinek 3 sezonu i w 21 minucie Lucas wraca chyba ze szkoły, ma słuchawki.. Gdy zaczyna rozmawiac z Keithem wyciąga je z uszu, jednak w następnym ujęciu, jakieś 2 sek później, Lucas w ogole nie ma sluchawek..
co, myslicie, ze tak szybko by je schowal? heh ;d