PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=125510}

Poirot

Agatha Christie's Poirot
1989 - 2013
8,1 22 tys. ocen
8,1 10 1 22468
7,9 8 krytyków
Poirot
powrót do forum serialu Poirot

Moi Drodzy. Nie wiem, czy okaże się to dobrym pomysłem, ale założyłem osobne wątki dla każdego odcinka, są tu wszystkie (chyba;-)) tytuły wydane w PL (+planowany sezon 13). Pierwotny układ jest alfabetyczny, ale pewnie za niedługo będzie tu niezły bajzel, spowodowany naturalnym przemieszczaniem się wątków w zależności od ilości komentarzy. Ale przynajmniej będzie to jakąś wskazówką popularności poszczególnych odcinków. Filmweb proszony o zainteresowanie się podziałem na osobne tytuły generalnie olewa sprawę, więc może lepsze takie coś, niż nic.

Zachęcam do ocen (1-10) i komentarzy dotyczących ściśle danego tytułu i niezakładanie dodatkowych wątków z tych samych odcinków - tylko wtedy będzie miało to wszystko jakiś sens.

Przepraszam za zepchanie dotychczasowych dyskusji siłą rzeczy gdzieś dalej;-)
Przy odcinkach któtkich zaznaczyłem od razu w tytule, że mają (średnio) ok 60min, jeśli zaznaczenia brak, należy rozumieć, że czas trwania to co najmniej 90min.

ocenił(a) serial na 9
adipiscor

Niepotrzebnie "zapchałeś" forum kilkudziesięcioma (!) tematami.
Ciekawe odcinki miały już swoje tematy, a te które były słabsze ich nie potrzebują jak widać.
Skoro już zadałeś sobie trud założenia kilku stron z tematami to trzeba było napisać swoją opinie do każdego odcinka...
Pomysł mi się nie podoba i tyle.

ocenił(a) serial na 9
abigail_

Ok, mi też się nie do końca podoba, ale nikt nie musi z tego korzystać. Komentarze pokazują się w porządku od najświeższego, więc dyskusja się i tak uporządkuje i wyruguje mniej popularne wątki, czy też przywróci starsze na początek. A sam widok tytułu może przypominać, że ktoś coś widział (albo pokazać, czego nie widział) i zachęcić do oceny - takie przynajmniej było założenie;-). Owszem, zamierzam napisac swoje kom. do wielu odc. w wolnej dłuższej chwili. Dajmy temu trochę czasu, najwyżej zdechnie śmiercią naturalną i tyle.

ocenił(a) serial na 9
adipiscor

...o już zdechło:-)