PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=125510}

Poirot

Agatha Christie's Poirot
1989 - 2013
8,1 23 tys. ocen
8,1 10 1 22523
7,9 8 krytyków
Poirot
powrót do forum serialu Poirot

Po orient ekspresie myśałem że to już the end a tu prosze 13 będzie i to z 5cioma odc już tym żyje szok!!!szok...

ocenił(a) serial na 10
emm79

Hehe. Spokojnie tez nie moge sie doczekać. Ciekawi mnie natomiast jak wyjdzie tworcom ostatni odcinek ... Winien zapasc w pamieć.

emm79

Matko toż to masakra jakaś !!! Autorka się w grobie przewraca skąd ci filmowcy mają takie durnowate pomysły na urozmaicenie fabuły :/ Dajcie spokój im nowsze odcinki tym gorsze :/ Przynajmniej mordercą jest zawsze ten sam co w książce bo reszta to jakaś bajka, istny absurd :/ Nie chce widzieć odcinka "Kurtyna" zaś przesadzą, a przecież nic nie trzeba tam zmieniać !

ocenił(a) serial na 9
Ulka

oj tam ojj tam..może nie będzie tak zle...miejmy nadzieje :) ,a i tak musze zobaczyc mistrza Poirota..

emm79

Warto zobaczyć chyba dla samego Sucheta :D Bo trzeba mu przyznać że jest genialny jako Poirot :)

ocenił(a) serial na 9
Ulka

bAA ...Suchet stworzył fantastyczną postac i nie wyobrażam sobie kogokolwiek innego w roli Poirota..ehh nawet nie powinienem o tym myślec......

emm79

Innymi słowy - można przeboleć zmiany w fabule skoro gra Suchet czyli w100% książkowy Poirot ;)

ocenił(a) serial na 10
Red_Death

dokładnie! ;)

Ulka

Mi się podobają i książki, i ekranizacje.

Hmm_Ciastko

Stare ekranizacje to też lubię, ale te nowe to jakaś porażka szczególnie Randez-vous ze śmiercią !!! Przegięcie :/

ocenił(a) serial na 10
emm79

Ktoś może wie, w którym miesiącu można się spodziewać pierwszego odcinka 13 sezonu?

ocenił(a) serial na 9
pawlo29

jeszcze nie podano daty premiery 13 sezonu :(

ocenił(a) serial na 10
emm79

a kiedy będzie 13 seria? przecież nie mili kasy rok temu jeszcze... ale chyba zdarzył się cud :)) boże jak ja to kocham !!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 9
emm79

MUSI być, przecież wśród tych odcinków jest 'Kurtyna', czyli ostatnia książka z Poirotem. moja ulubiona, nawiasem mówiąc :) także nie przeżyłabym gdyby odpuścili ;)

ocenił(a) serial na 10
emm79

jakoś nie chce obejrzeć śmierci Poirota :<