Po orient ekspresie myśałem że to już the end a tu prosze 13 będzie i to z 5cioma odc już tym żyje szok!!!szok...
Hehe. Spokojnie tez nie moge sie doczekać. Ciekawi mnie natomiast jak wyjdzie tworcom ostatni odcinek ... Winien zapasc w pamieć.
Matko toż to masakra jakaś !!! Autorka się w grobie przewraca skąd ci filmowcy mają takie durnowate pomysły na urozmaicenie fabuły :/ Dajcie spokój im nowsze odcinki tym gorsze :/ Przynajmniej mordercą jest zawsze ten sam co w książce bo reszta to jakaś bajka, istny absurd :/ Nie chce widzieć odcinka "Kurtyna" zaś przesadzą, a przecież nic nie trzeba tam zmieniać !
oj tam ojj tam..może nie będzie tak zle...miejmy nadzieje :) ,a i tak musze zobaczyc mistrza Poirota..
bAA ...Suchet stworzył fantastyczną postac i nie wyobrażam sobie kogokolwiek innego w roli Poirota..ehh nawet nie powinienem o tym myślec......
Stare ekranizacje to też lubię, ale te nowe to jakaś porażka szczególnie Randez-vous ze śmiercią !!! Przegięcie :/
Ktoś może wie, w którym miesiącu można się spodziewać pierwszego odcinka 13 sezonu?
a kiedy będzie 13 seria? przecież nie mili kasy rok temu jeszcze... ale chyba zdarzył się cud :)) boże jak ja to kocham !!!!!!!!!!
MUSI być, przecież wśród tych odcinków jest 'Kurtyna', czyli ostatnia książka z Poirotem. moja ulubiona, nawiasem mówiąc :) także nie przeżyłabym gdyby odpuścili ;)