Mnie ciekawi ile będzie miała ocinkuw ta telenofela.Ja uważam że 95ocinkuw to dobra ilośc,bo potem robi śię nudno tak jak w np;cuidad con el angel'',Bo ta telenofela raz ma 84 a potem 98 wiem że jest w trakcie nagrywania,ale chyba przedobżom i będzie znowu nudno,bo jak z 2godzinego czy 3 godzinego filmu zrobić tyle ocinków i to nie krutkich bo trwają ok.45minut to co będom kręcić.
Polecam z zapoznaniem się ze słownikiem ortograficznym, a następnie z treścią filmu i serialu, od początku widać, że są różne.
Mi porostu czasem w laptopie zamieniają się litery i zawiesza w trakcie pisania i to nowy laptop a reklamacji na to nie dają bo niby to nie wada laptopa tylko systemu w nim,też mnie to wnerwia ,nawet pulpit wywraca i to niby nie wada.
Ale nie ma możliwości, żeby system zamienił "będą" na "będom" :D Też przechodziłam przez podobne błędy, ale korzystałam z klawiatury ekranowej.
http://proca.pl/pokaz/6324/petycja_o_emisje_telenoweli___amo...
Witam,
Pojawiła się petycja z prośbą o wyemitowanie telenoweli Amor Bravio. Zainteresowanych (oraz fanów Silvii Navarro) proszę o podpis:)