PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=631402}

Pokojówka na Manhattanie

Una Maid En Manhattan
2011 - 2012
6,7 232  oceny
6,7 10 1 232
Pokojówka na Manhattanie
powrót do forum serialu Pokojówka na Manhattanie

Mnie ciekawi ile będzie miała ocinkuw ta telenofela.Ja uważam że 95ocinkuw to dobra ilośc,bo potem robi śię nudno tak jak w np;cuidad con el angel'',Bo ta telenofela raz ma 84 a potem 98 wiem że jest w trakcie nagrywania,ale chyba przedobżom i będzie znowu nudno,bo jak z 2godzinego czy 3 godzinego filmu zrobić tyle ocinków i to nie krutkich bo trwają ok.45minut to co będom kręcić.

użytkownik usunięty
kaprysiu

Polecam z zapoznaniem się ze słownikiem ortograficznym, a następnie z treścią filmu i serialu, od początku widać, że są różne.

Mi porostu czasem w laptopie zamieniają się litery i zawiesza w trakcie pisania i to nowy laptop a reklamacji na to nie dają bo niby to nie wada laptopa tylko systemu w nim,też mnie to wnerwia ,nawet pulpit wywraca i to niby nie wada.

użytkownik usunięty
kaprysiu

Ale nie ma możliwości, żeby system zamienił "będą" na "będom" :D Też przechodziłam przez podobne błędy, ale korzystałam z klawiatury ekranowej.

Dzięki ci za rade,bo mnie naprawde ten laptop bardzo męczy.

ocenił(a) serial na 10
kaprysiu

Ja słyszałam, że odcinków "Pokojówki.." ma być ok. 130

alexa6971

a moze ktos wie kto z kim bedzie?

ocenił(a) serial na 9
magazynier_48

http://proca.pl/pokaz/6324/petycja_o_emisje_telenoweli___amo...
Witam,
Pojawiła się petycja z prośbą o wyemitowanie telenoweli Amor Bravio. Zainteresowanych (oraz fanów Silvii Navarro) proszę o podpis:)

petit_fleur

nie mozna odtworyc