Pokojówki z Beverly Hills

Devious Maids
2013 - 2016
7,6 12 tys. ocen
7,6 10 1 12305
Pokojówki z Beverly Hills
powrót do forum serialu Pokojówki z Beverly Hills

co myślicie o tym odcinku?
moim zdaniem Jesse jest policjantem i celowo chciał pracować u Olivi ponieważ jest przekonany, że ma coś wspólnego z zabiciem Loui'ego.
Powellowie są genialni! a ich przybrany syn jest nie zastąpiony. Prawdziwy mały Powell. Głównie dzięki nim ten odcinek był zabawny i mam ochotę obejrzeć go jeszcze raz, a właściwie sceny z nimi hah
Żałuje, że Jesse zerwał z Marisol, ponieważ byli moją ulubioną parą, ale podejrzewam, że miał w tym jakiś cel i wcale nie chodziło o to, że był na nią zły i się zawiódł. może nie chciał jej w to wszystko mieszać? w każdym razie mam nadzieje, że wrocą do siebie jak wyjaśni się sprawa morderstwa.
Nie mam pojęcia tylko dlaczego Olivia obcięła włosy? przychodzi mi do głowy tylko to, że będzie udawac, że ma raka? ale po co? bez sensu.

ocenił(a) serial na 9
__Cleo Sertortii13

miało być 3x10. pomyłka

ocenił(a) serial na 9
__Cleo Sertortii13

Odcinek moim zdaniem na plus, trzyma poziom jak zawsze. Mam tylko problem bo oglądałam po angielsku i nie zrozumiałam dwóch sytuacji. A mianowicie gdy Carmen przychodzi do żony Sebestiana i daje jej jakąś wymówke o tym telefonie, mówi o Sebestianie "He's my.." dalej nie zrozumiałam. I nie zrozumiałam tez ostatniej sceny. Co zrobi Jacklynn z płytą Carmen?

anooniim

Carmen powiedziała, że zatrudniła Sebastiena jako jej agenta nieruchomości bo chce kupić sobie ładne condo (zespół mieszkaniowy złożony najczęściej z własnościowych budynków jednorodzinnych)

Jacklyn powiedziała, że nie zerwie z nią kontraktu i stworzy jej płytę, ale jej nie wyda i będzie "gniła na półce".

ocenił(a) serial na 7
michu1945

A jest gdzies z napisami?? Tez chce obejrzec i czekam na napisy i nic :(

rachel20

Ja też czekam, z tym, że JA najpierw pobieram idealnie dopasowane ANGIELSKIE napisy z
http://www.addic7ed.com/season/3759/3
a następnie polskie z
http:// n a p is y 2 4.pl/tlumaczenia
i oglądam fragmenty, których dokładnie nie zrozumiałem.

ocenił(a) serial na 7
michu1945

Obejrzalam! Odcinek swietny- Powellowie sa zdecydowanie perełką tego serialu. Maly Dilon tez super do nich pasuje.
Olivia... tez mysle,ze bedzie udawac ze ma raka choc w jej zwiazek z Michaeleb nie wierze.
Wymowka Taylor co do Romansu ze Spencem tez malo wiarygodna
Carmen strasznie mi szkoda choc jak by nie bylo zasluzyla sobie na to.

ocenił(a) serial na 9
michu1945

To moje przypuszczenia były dobre, bo oglądałam bez napisów ang i musiałam wychwycić ze słuchu. Dziękuję za wytłumaczenie :)

ocenił(a) serial na 8
__Cleo Sertortii13

Jezu jak mi szkoda Carmen.. Drażni mnie Olivia? Ciekaiwe co jest tak naprawdę z Taylor i Spencerem.. Może on te zwłoki poćwiartował? A Rosaline mnie wkurza i śmieszy mnie... Uderzyła Spencera, bo po rozstaniu mógłby być z inną... A Ona co zrobiła? Zdradzała Spencera z innym!