PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=637303}

Pokojówki z Beverly Hills

Devious Maids
2013 - 2016
7,6 12 tys. ocen
7,6 10 1 12250
Pokojówki z Beverly Hills
powrót do forum serialu Pokojówki z Beverly Hills

Uważam że serial powinien się skończyć na 1 sezonie, nie dlatego że jest słaby, wręcz przeciwnie
jest dobry. Większość seriali jakie teraz powstają jet po prostu koszmarna, o ile 1 sezon jest OK to
w kolejne nagrywa się tylko żeby zgarnąć więcej kasy zniechęcając pogarszającym się poziomem
widzów. Dlatego po rozwiązaniu sprawy z Florą, tzn kto ją zabił powinni zakończyć serię, no bo
jakoś sobie nie wyobrażam żeby w kolejnym sezonie sprzątaczki zamieniły się w detektywów
rodem z CSI i rozwiązywały sprawy morderstw ;)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
lifein666

Oooo do finału jeszcze daleko :p Ja mam nadzieję że jeśli nie rozwiążą sprawy Flory w tym sezonie to żeby zrobili to w 2 a później skończyli. Serial jest bardzo ciekawy, fajnie się go ogląda ale jeśli będą ciągnąć tą samą historię w nieskończoność to zrobi się nudno.

Winchester_01

Ja myślę, że jednak rozwiążą zagadkę zabójstwa Flory. Chociażby dlatego, że jest konkurs w USA z nagrodą itd. Nie wstrzymywaliby się tak długo z rozwiązaniem zagadki.

Brzechu100

Pewnie tak, więc w 2 sezonie będą musieli wymyślić kolejną "kryminalną" historię którą mogłyby rozwiązać sprzątaczki :p

Winchester_01

Serial otrzymał przedłużenie na drugi sezon