Pokojówki z Beverly Hills

Devious Maids
2013 - 2016
7,6 12 tys. ocen
7,6 10 1 12307
Pokojówki z Beverly Hills
powrót do forum serialu Pokojówki z Beverly Hills

Która postać, aktorka, gra aktorska Wam się podoba i dlaczego..??

qwertyuiop89

Rebecca Wisocky bo jej one-linery są najlepsze i przypomina mi wczesną Bree Van De Kamp z "gotowych na wszystko".

ocenił(a) serial na 9
qwertyuiop89

Roselyn Sanchez (Carmen) jej postać jest świetna,a aktorka do niej idealnie pasuje!

ocenił(a) serial na 7
qwertyuiop89

Ja bardzo lubię Rosi za jej naiwność, akcent, miny i ogólnie jest fajna.. Carmen też lubię za pewność siebie i oczywiście jest taka piękna..:) Genevieve też ma dobre teksty, jest śmieszna. Nie przepadam za Marisol ( wkurza mnie jej dziwna uroda, te zęby i brwi) i Zoilą.

qwertyuiop89

Adrian Powell , najciekawsza postac

ocenił(a) serial na 9
qwertyuiop89

Zdecydowanie Evelyn i Adrian - nieustannie mogłabym słuchać Jego głosu. ;)

ocenił(a) serial na 8
qwertyuiop89

Ja uwielbiam Carmen za wszystko :) i bardzo lubię Genevieve. Za Zoilą i Marisol również nie przepadam. Rosi w niektórych scenach lubię ale czasami jest zbyt naiwna i taka przewidywalna. Powellowie są interesujący ale jakoś ich nie trawię

ocenił(a) serial na 9
qwertyuiop89

Zgadzam się, że Mrs. Powell to trochę Bree z DH, ponadto jej mąż, Carmen za temperament i "wpasowanie się w rolę", Rosie bywa słodka choć momentami jej dobroduszność jest męcząca, najmniej charakteru ma Zoila. Choć z Genevieve doskonale kontrastują ;)
Marisol powinna zniknąć po 1 serii... dałaby odpocząć widzą od zębów i przemądrzałych wywodów. W DH bohaterowie też znikali/ umierali i pojawiali się za jakiś czas - to lepsze dla widza.
Kiedy s3 ?