Pokojówki z Beverly Hills

Devious Maids
2013 - 2016
7,6 12 tys. ocen
7,6 10 1 12307
Pokojówki z Beverly Hills
powrót do forum serialu Pokojówki z Beverly Hills

Morderca Flory

ocenił(a) serial na 8

SPOJLER
SPOJLER
SPOJLER
SPOJLER

Morderczynią jest Valentina. Dowiedziała się, że Flora jest w ciąży z Remim.

To łączy się z pierwowzorem:
http://www.filmweb.pl/serial/Ellas+son...+la+alegr%C3%ADa+del+hogar-2009-557833

ocenił(a) serial na 7
chatiflatt

ale Flora nie była w ciąży z Remim

ocenił(a) serial na 8
Katarzynaa_85

Nie musiała być w rzeczywistości. Wystarczy, że Valentina się o tym dowiedziała.

ocenił(a) serial na 7
chatiflatt

mam nadzieje, że takiej głupoty nie wymyślą ..

ocenił(a) serial na 8
Katarzynaa_85

Tak było w oryginale.

ocenił(a) serial na 9
chatiflatt

Jeśli to prawda to mega słaby motyw. Valentina i morderczyni - przecież to irracjonalne. ;)
Oby nie było jak w oryginale.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
lifein666

To by było najbardziej zaskakujące. Osobiście obstawiałam jakąś kobietę. O jaki oryginał chodzi ?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
baqaa

:( A ja tak liczyłam na Valentine. Takie rozwiązanie jest bardzo przewidywalne od paru odcinków. Ciekawe jakie wątki wymyślą ewentualnie w 2 sezonie.

ocenił(a) serial na 7
baqaa

Bzdura jeszcze nie było odcinka. Robią sobie żarty.

ocenił(a) serial na 7
malutka_dziewczynka

Stawiam też na Valentine ;)

ocenił(a) serial na 10
malutka_dziewczynka

Gdyby Valentina była morderczynią, może cały wątek ''teen dramy'' miałby chociaż jakiś sens.

ocenił(a) serial na 9
Villemo339

Nie no błagam nie straszcie, że to może być Valentina. Z resztą, skąd by się dowiedziała o tym... poza tym ja myślę, że to zrobił ktoś kto był zaproszony na przyjęcie, z resztą czy nie uważacie, że słowa Phillipa coś w stylu "Nikt nie zwraca uwagi gdy coś dzieje się z pomocą. Wiem to z doświadczenia" o czymś świadczy???

michaello114

Philippe i Michael niewątpliwie są zamieszani w śmierć Flory, nie oznacza to jednak że są winni. Michael wydaje się być jedynie w niewłaściwym miejscu o złej porze. Niewątpliwie ma swoje grzechy w związku Florą, ale raczej nie wie kto ją zabił. Wie natomiast, że wie o tym Philippe, który zdecydowanie kryje mordercę i jakby nie było wydaje się tak samo winny. Moja teoria jest więc taka, że za zabójstwem stoją dwie osoby - ta, która zabiła Florę i Philippe, który jej pomógł.

ocenił(a) serial na 9
Thumbelina

Ja od jakiegoś czasu myślę, że to może być Genevieve, która jest przecież niestabilna emocjonalnie. Flora mogła zgłosić się do niej po kasę, miała haki na jej ukochanego syna i największą miłość jej życia. Z resztą, jeżeli finał będzie taki, jak w desperatkach bywały, to mało kto z nas domyśli się zakończenia ;).

zojs

Ja również stawiam Genevieve. Po pierwsze, rzeczywiście jest niestabilna emocjonalnie. Po drugie, myślę że nie chciałaby żeby Remi związał się z Florą, co dopiero miał dziecko. Pamiętacie jak ważne było dla niej to, że Valentina jest dla niego 'odpowiednia'? Po trzecie, jest klientką Michaela, ma związek z Philippe i jak wiemy, nadal oboje coś do siebie czują - ona go kocha i potrzebuje, on jej pożąda.