Pokojówki z Beverly Hills

Devious Maids
2013 - 2016
7,6 12 tys. ocen
7,6 10 1 12307
Pokojówki z Beverly Hills
powrót do forum serialu Pokojówki z Beverly Hills

Pytania

użytkownik usunięty

1. Gdzie mieszka Spencer w drugim sezonie? Nie przypomina mi to jego starego domu, bardziej
dom Stappord'ów.
2. Marisol zatrudniła tę blondynkę do opieki nad mężem, ona wszystko przygotowała, a on został w
szpitalu. Czy Marisol ją zwolniła?
3. Kim był mężczyzna, z którym Adrian rozmawiał o Tony'm? Myślałem, że to był policjant, ale on go
potem pobił i zabrał czek.

Ad. 1 Taylor Stappord pojawiła się w 2x04 i powiedziała Marisol, że jej mąż otrzymał nową pracę z wyższą pensją i jakis aktor wynajmie ich dom. Także dom Stappordów to teraz dom Spence'a Westmore. Jego stary dom trafił do Peri.

Ad. 2 Molly - bo o niej mowa - została zwolniona bo na to wskazuje logika serialu. Nie wiem na którym odcinku jesteś. Skoro tak daleko to zakładam, że finał też widziałeś. Nicholas poszedł do więzienia a tam pielęgniarka nie będzie mu potrzebna.

Ad 3. Adrian rozmawiał w odcinku 2x11 z Rickiem (grany przez Deke Andersona) i to właśnie on pobił Tony'ego. Nie powiem Ci kim jednak był, bo napis na budynku gdzie się spotkali jest zamazany. Nie mniej musi to być jakaś rządowa instytucja bo wskazuje na to własne biuro i jakieś notatki na tablicy za biurkiem.

Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
michu1945

Dzięki za pomoc :) Tak myślałem, że pracuje dla rządu, ale wtedy raczej aresztowałby Tony'ego, zamiast pobić go i zabrać jego czek.
Jeszcze jedno pytanie :)
Skąd Genevieve miała pieniądze, skoro starszy mężczyzna, któremu nie mogła dać dziecka, zostawił ją?

Philippe Delatour - ojciec Remi'ego - zmarł i zostawił jej swe pieniądze. Tuż przed śmiercią był jej narzeczonym, więc pewnie zdołał zmienić testament.

Nie ma sprawy. Wszystko dla fanów DM.