Zachęcona faktem iż serial zrobili twórcy Gotowych Na Wszystko, których bardzo lubiłam, bez
większego wahania ściągnęłam pierwszy sezon. Aczkolwiek po pierwszym odcinku, zmordowanym
na parę razy, nie czuję klimatu. A poza tym nie wiem czy mam ochotę oglądać cudowny świat
bogatych, wybrednych i rozpieszczonych milionerów, którzy mają kasy tyle co lodu, i służących....
drastycznie mi to przypomina że większość ludzi żyje w nędzy, zdanych na łaskę tych którzy nic w
życiu nie osiągnęli a pływają w kasie.
Ja zmeczylam 6 odc i moim skromnym zdaniem nie jest lepiej. Głowne bohaterki nijakie, nie sa to postacie wyraziste jak "Gotowe" czy dziewczyny z Pretty Little Liers czy wiekszosci lubianych przeze mnie serialii. Glowny watek mnie nie wciaga, nawet zapomnialam ze jest cos takiego, jakos mam wrazenie ze malo sie do tego odnosza. Dla mnie ten serial jest nijaki, nie wciaga i raczej nie zmecze pierwszego sezonu. W przerwie obejrzalam pretty ittle Liers i pochłonelam 4 sezony w 2 tyg a tu nic, zero zainteresowania z mojej strony, symapti dla dziewczyn, zero chemii.